Happy new year!

Halloj, det här blir mitt sista inlägg för i år. Känns konstigt att skriva så, men det är sanningen.
Idag har jag haft en riktigt skön dag! :)
Jag steg upp rätt sent och sen vet jag inte riktigt vad som hände.. jag läste min superbraiga bok och åt lunch. Efter det gick jag ut, då var klockan två.. På min promenad träffade jag min farmor och farfar. Vilken härlig överraskning! :)
Jag blev jätteglad, för vi ses typ aldrig trots att de bor så nära. Farfar vek av promenaden ganska fort och jag och farmor fortsatte en lång bit. Hon är helt otrolig, hon är 84 år. Nu tror ni säkert att hon går där med kutrygg och käpp och är halvblind och nästan döv men icke. Hon är lika pigg som en sjuttioåring och går i snabbt tempo. Och vilket minne hon har, skojar inte! Hon är så jävla intressant som person, hon har alltid någon ny historia eller skvaller att berätta.
När man pratar med min farmor pratar man i princip om tre saker; släktingar, bekanta eller sjukdomar.
Ni tycker säkert inte att det låter speciellt intressant, men jag skulle kunna gott runt hela bromma för pratets skull. Men hon bjöd istället hem mig på te.. och tre timmar senare var jag hemma...

Nu måste jag gå, så att jag hinner duscha och byta om tills gästerna kommer.
Jag ska iallafall fira det nya året med den bästa av de alla, Anna. Vi ska ha 100 % kul och ska därför inte klä upp oss eller nått sånt. Det blir nog inte speciellt svårt att ha kul, det har vi 100/100 liksom..

Jaja, ointressant för er antar jag.
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA! PUUUUSSSS
//
HANNA

Stolt samling



Här om dagen tog jag mitt sjätte simborjarmärkare :)
Det gröna längst ner är årets, jag ursäktar den suddiga bilden.

//hanna

stockholmarnas år lider mot sitt slut

Hejhej!

Idag var jag med sofia. Det var faktiskt riktigt kul! :)
Vi körde typ singstar hela dagen, sen gick vi ner och spelade pingis och rätt som det var hamnade vi inne i deras skafferi och där hittade vi rispuffar som hade gått ut nån gång i augusti 2007. Men det såg vi inte förrens efter ett tag. Sofia åt några och vi kom på att man kunde baka sånt där gott julgodis av det. Julgodiset blev lyckat och än så länge har iallafall jag inte dött av det. Det roligaste var att vi bjöd sofias storasyster på det som enligt sofia är överkänslig mot sånt. Haha, hoppas hon inte läser dethär.
Sen låg vi framför tv:n och knäckte nötter och drack glögg i typ två timmar. Vi såg bara på massor med konstiga serier där man inte fattar poängen med skrattmaskin i bakrunden. Trots det skrattar man..

Nu sitter jag här och ska strax gå och lägga mig så att jag är någolunda pigg imorgon. Jag vet inte riktigt hur jag ska fira självaste tolvslaget.. men större delen av kvällen ska jag vara hemma eftersom vi har gäster. Dock inga barn så jag smiter väl.. om jag hittar någon att smita till dvs.

Mitt te är kallt det är inte gott. Och dessutom vill jag ha min Johanna tillbaka.

Ha det bra
//hanna

Frosty

Hallå Hallå!
Idag var jag med Anna och Emilia. Orkar inte berätta om vad vi gjorde, och så.
Men kul hade vi. Den saken är klar.

Idag har det som dom som är hemma, här i bromma märkt att de var väldigt frostigt ute idag. Såg nästan ut som snö!
Då finns det ingen tvekan om att ut och fota! Nu hade det vart riktigt kul att ha en systmekamera. Men efter dagens äventyr med emilia och hennes blivande kamera, eller som hon redan har.. men som äsch det är invecklat. Så måste jag medge att jag är ganska avspänd på att köpa en och nöjer mig med min digitalkamera, med 6.0 mega pixels.

Här är några, tycker iallafall jag fina bilder från idag.




Det där var bara några av alla dom bilder jag tog :P

Jag måste också bara säga att jag saknar mitt underbara Jojan så otroligt mycket. längtar efter henne varje dag, jag hoppas du förstår hur mycket du betyder. ÄLSKAR DIG!

Idag kom den nya h&m-katalogen, så nu skaj ga gå och titta i den och kanske ta en kopp te.
Har redan börjat tjuvkika lite i den och så stog det: Cardigan våren och sommarens måste ! Och sen är det en bild på en kvinna med en virkad kofta/cardigan virad kring huvudet och en kofta på sig utan något under. Varken bh eller linne av nått slag. undra hur man ska tolka det. Så tänker ialf jag se ut kommande termin.

Ha det bra
//hanna

Ta dig i kragen!

Hejhej.. jag är nästan rädd för att jag r tvungen att sätta upp ett dataförbud för mig igen. Ja, på jullovet. För när jag är hemma och inte äter eller sover så sitter jag i rincip vid datorn.. okej inte precis hela tiden, men nästan.
Det har nog att göra med att jag har så mycket tid. Men jag har bestämt mig för att läsa ut två böcker under lovet.
Det här låter knäppt men jag måste se mer på tv, det gör jag nästan aldrig.. inte bra.

Nej nog om det.
Det här är nog riktigt ointressant men jag har just hittat en toppenfin frisyr till min nya grån kofta. En äkta lilla-my-knut. Den sk ainte vara så spänd men det ska ändå inte hänga nått hår utanför..Det tycker jag var kul iallafall. typiskt nog är det ingen som ser mig nu.
Och bara för det går det inte att lägga in min bild på lilla my. Bajskorv.
Nu ska jag gå ner och trösta mig med lussbulle, och kanske nån knäck slinker ner.

PUSS OCH KRAM!
//HANNA

tjollahopp tjollahej det här är min grej

Tjenare!
Idag var jag i stan med anna större delen av dagen. Inget mer stan för mig på ett par veckor säge jag bara.
Jag är iallafall nöjd med det jag köpte och jag hoppas att ni inte tycker för illa om det. Men jag gillar dom ju, och det är huvudsaken. Dom är väl provade så var inte rädd för misstag..



T-shirt från Topshop som man kan dra åt, med väldigt skön insida

Grå poncho/kofta från h&m var dock inte på rea

bh från lindex tyvär inte på rea heller men den var inte så dyr

Tunika från Bikbok, väldigt skön och sitter fint på! :)

Ha det bra
//hanna

En femhundralapp på ett silferfat

Hejsan svejsan.
Jag har faktiskt inte haft tid till bloggen på senare tid. Tro det eller ej, jag sitter ju rätt mycket vid datorn när jag är hemma men fingrarna glider in på facebook istället.

Juldagen: Jag gick upp rätt sent och träffade emma. Vi var här och sen när hon skulle gå hem gick jag med henne en kort stund. På kvällen utförde jag traditionernas tradition hemma hos farmor med alla kusiner. Farmor som heter eva har namsdag och julafton och födelsedag i ett kör. Därför firade vi den, det var faktiskt ovanligt trevligt och förhoppningsvis så har mina kusiner mognat lite. Jag hoppas det håller i sig och att dom inte var snälla bara för att det är jul.
Vi spelade kort och åt, dansade och pratade! :) Sen fick varje barnbarn en fastklistrad femhundralapp på ett silverfat av farmor och farfar inslaget. Det roliga var att ingen av mina kusiner är speciellt "schtekiga" om man kallar det så, haha. Jag blev iallafall toppenglad.

Igår( annandag jul)
Var jag i stan med hedvig på julrea. Jävligt mycket folk men jag fick ialf en tröja bytt i storlek som jag fick i julklapp och köpte en tröja på Topshop. Jag hoppas att jag gillar den.. jag tvekar nästan lite.

På kvällen hade jag oerhört kul. Jag var med johanna, haha. Ni tycker säkert att jag är med henne hela tiden men vi har faktiskt bara träffats en gång sen förra fredagen.. duktigt haha.
Vi spelade Lips som var en av hennes roliga julklappar. Och gash vad det var skoj! :)
Vi knäppte också lite på hennes superfina systemkamera, tjafsade med hennes storebror och hans kompis haha. DOm fick "små utbrott" om man ska vara liten i mun. Jag tycker iallafall väldigt mycket om johanna och inget mer med det!

Nu ska jag träffa annapanna, så hejdå!
Bilder kommer senare..

Ha det bra
//hanna

Myyyyys


Resultat

Nu lider denna julafton mot sitt slut. Om jag ska vara ärlig är det ganska skönt.
Jag har typ firat jul hela dagen.. så är ganska trött just nu.
Jag har iallafall fått väldigt fina presenter, av släkt och vänner;

En platt-teve, tillsammans med min storebror.
Ett halsband
Filmen Mamma mia, och det bästa av allt är ju att det är sing-a-long till! Så man kan sjunga med! Woho det gjorde jag innan med men nu finns det text och allt :)
Tennisskor
Väska
Skjal
Choklad
Teaterbiljetter
En till film
Två nessersärer
Nagelack och sånt man tar på så att det blir vitt.
Tre BRA böcker jag önskade mig
Badnånting..

Jag tror det var allt.. kommer inte på nått mer nu.
Förlåt för förra inläggets alla slarvfel.. jag tror inte så många hunnit läsa det idag.

Jag hoppas iallafall att alla haft det bra idag. Tänk hur mycket tid och pengar som ligger bakom den här dagen. Iallafall från mig. Puh.. men resultatet blev bra! :)

Imorse var jag väldigt mätt efter att ha ätit en massa gröt till frukost, sen vid ett kom släktingarna och sen vid tio gick jag upp hit.. efter att ha sett Tomten är far till alla barnen. Så nu sitter jag här i min rosa pyjamaströja och jeans och undrar om jag ska börja på en av de bra böckerna jag fått eller sitta kvar här och titta klart på stockholmlive Magnus betnér.. så jävla bra. Älskar honom. Måpnga tycker han e bitter och tråkig i typ parlamentet och sånt. Men se på dethär.. finns massor på youtube om man inte laddar ner hela pogrammet.

Ha en fortsatt bra kväll
//hanna

GOD JUL!

hejhej jag anatar att ingen e lika galen som jag som bloggar på självaste julafton.
Jag hoppas det här blir en bra dag, och tac så mycket för alla fina julkallpar jag fick av mina presenter.
Toppen! :)
Jag lägger ut bilder i morrn, nu måste jag gå och förbreda och hjälpa till.

God Jul, och förlåt för alla slarvfel jag gissar att det blivit.

MERRY CHRISTMAS!
//hanna


Jag rimmar i flera timmar

Snart kommer johanna så det här får bli ett ganska kort men sammafattat inlägg;
Jag har stått i köket hela dagen och bakat och pysslat.
Pepparkakor, lussebullar, knäck och gjort spritts på mina pepparkakor. Alltsammans blev bra från början till slut :)
Under dagen hann jag gå gå en kall på promenad, enasam den här gången. Jag träffade hanna och O.J av slumpen! :)
trevlig trevligt. Vi lekte lite med hannas systemkamera. Skratt..

Igår gjorde jag typ ingenting tror jag.. jo jag pysslade och gjorde fina julkort. Slog in det sisat paketet och gjorde rim. Har bara kommit på tre än så länge. De andra kommer väl snart. På kvällen var jag med paula och fick min julklapp av henne. Vi såg på heybaberiba som faktiskt gick på tv och drack te med julvakat till :)

Här kommer bilderna från olika saker:





Ha det bra
//hanna

Familjen

Det här fotot älskar jag på min familj. Fotografen är min ingifta farbror (min fasters man). Vi tog det ute i trädgården nån gång i maj eller juni. Det är bara farmor och farfar och hemma hosm mormor dom finns. Så jag passade på att fota bilden när jag var där igår. Därför är det kanske inte bästa skärpan.


Kolla vad små jag och daniel var. Se bara på mina mjölktänder.

Skrattarn får paket

Hejhejhej! :)

I fredags när vi slutade "bytte" jag paket med fem av mina närmsta kompisar. Jag är riktigt ivrig om att få öppna dom men vi bestämde att vi skulle öppna dom på självaste julafton. Morrr..
Paketen är iallafall väldigt fina och jag hoppas att inhållet är detsamma ;)

Det är bara att vänta, inget mer med det..


Emmas paket

Lisas

Amandas

Annas

Fina va? Jag är iallafall väldigt spänd :)
Dock finns inte paulas present med här. Den ska jag få idag eller imorgon.

Ha det bra
//hanna

Jahap

Nu sitter jag här igen, framför datorn alltså. Det gör jag mest hela tiden när jag är hemma. Nej förresten har jag blivit en riktig läslus. Men det har min svenskalärare trott om mig hela tiden vilket e positivt i det fallet.
Jag som trodde att jag skulle hinna mycket bloggande nu under lovet, men än så länge har jag haft fullt upp.. eller man kanske inte kan kalla sitta vid atorn och vara inne å facebook fullt upp men nu säger vi det för att det ska låta bra.

På lördagen minns jag inte vad jag gjorde på dagen, jo juste jag var på en glögg. Och var hemma och slog in paket.

På kvällen gick jag med min superjohanna på en mycket trevlig promenad. Ja, vi är galna som går och går hela tiden.

Söndagen, som var igår dvs började jag med att vara barnvakt åt mina grannar. Efter en natt med dålig sömn pallrade jag mig ändå upp, det var inte så jobbigt att leka med dom. Vi lekte med bilar, lego/dupplo (sånna där stora legobitar för mindre barn) blev tvingad till att äta en banan, lekte kurragömma och såg på barbiefilm och käka tunnbrödrullar :). För det fick jag 200:- efter att ha "jobbat" i ca två och en halv timma.
På tidigeftermiddagen åkte jag iväg till rosendals trädgårsmarknad med anna, hennes mormor och mamma. En tradition. Det var också som förra året marchalensdag haha så det var olika eldkonstvverk lite här o där.

Sen åkte jag direkt till mormor och åt middag där med familjen och mormors syster :)


En av min och johannas prommenader

Paaaaket

Ostbricka med te och min booook

Gårdagens lunch


Ha det bra
//hanna


All I want for Christmas is..?

Jag önskar mig en hel del saker i julklapp. Här en väldigt fin liten sak som jag hoppas att jag får av paula, annars köper jag den själv:



Bilderna, får den att se tråkig ut men i verkliga livet är den mer orangeröd och är väldigt snygg.
Som ni förstår är det en axelväska men axelbandet ligger i väskan.
98 :- H&M

Ha det bra
//hanna

Varför jul?

Nu tycker ni säkert att jag är väldigt nedlåtande och glädjedödande men julen är överskattad. De flesta i min ålder har ingen religös tro för kristendomen eller någon annan religon av de som jag känner. Alla längatr till jul i flera veckor.. det e väl mest paketen? Klart det e mysigt med kalle anka och umgänget men iallafall. Varför är detta så stort? När man är liten hyperventlilerar man ju kvällen den 23 december. Men nu, enligt mig iallafall så är jul inget speciellt. Och det beror inte på att jag tillhör en annan religion men jag har alltid firat jul ändå. Så vad tror man på?
Jag tror inte på tomten
Jag tror inte på jesus
Jag tror inte på gud
Det som jag tror är att granen kommer barra lika mycket som vanligt.

Det här betyder nu inte att jag inte gillar jul för det gör jag. Och extra skönt är det med lovet.. men om varje människa tänkte igenom hur mycket pengar och tid den spenderar under juldagarna och framförallt innan så kommer man kanske ställa sig frågan, varför?

Jaja.. sluttänkt om detta.

//hanna

Såhär såg vi ut.


Linus, åke och niklas

Linus igen

Amanda

Tova

Jag och amanda

Sanna


Meee
Har flera bilder men dom får bli en annan gång.

Ha det bra
//hanna

GLAD

HEJ!!!!
Jag har inte vart någon speciellt bra bloggare känner jag. Och som straff kan jag inte berätta allt kul som hänt för då blir det för långt. Men tillochbörja med kan jag säga att hippiedagen var kul och att de som var utklädda var väldigt bra och hade gått in hårt för det! Dock hade jag väntat mig flera som skulle bry sig om temadagen.

På torsadagen slutade vi efter lunch, jag hade mått ganska dåligt på onsdagkväll pga av allt sockerintag på onsdagen med kakaor, godis m.m. Så jag mådde sådär. Men efter luch var det slutspel för den älskade bandytuneringen. Och fyttifasen vilket drag det var. Jag, anna och paulla stannde och såg alla matcherna. 9c vann hela tuneringen, dom var grymt överlägsna och det blev en del dramatik med slagsmål och korssade fönster. Det var riktigt kul verkligen. Hejarklacken på lektaren skrek för fulla halsar och jag har nog aldrig haft så kul i äppelviken. Johannas brorsa Jesper var skyttekung, och det var helt absurdt hur bra han var.
När det var slut åkte jag till stan och handlade de sitsa julklapparna med paula.
Skönt att äntligen vara klar. På kvällen åkte jag på julbord.

Fredagen, den efterlängtade dagen.
Julavslutning i skolan, med en riktigt bra julshow och mycket glädje. Speciellt bra var Nisse i 8a och bandet med Petter i 9e som sjöng. Jag har gått och nynatt på deras låtar hela dagen. Efter det var jag med min underbara johanna. Och ni kan ge er på att vi hade kul. Vi fotade med hennes proffsiga kamera, och herreguuuud säge rjag bara. Hur lyckas jag bli så ful på alla bilder. Kul var det. Vi lagade en rolig luch bestående av ketchup, pasta och permesanost. Vi spelade gh och jag börjar bli riktigt bra faktiskt. Vi såg på top model, project runway m.m
På kvällen var jag rysligt trött och hade ont i magen. Men vid niotiden blev det ändå en liten prommenad.

OCH JAG ÄR SÅ OTROLIGT JÄVLA GLAD, LOV I TRE VECKOR UTAN NÅGRA LÄXOR, PROV ELLER ANDRA PROBLEM. JAG SKA HA DET BÄST. MERRY MERYY CHRISTMAS.
JAG ÄLSKAR ER
//hanna

P.S jag och anna är sams och jag älskar dig mer än vad du någonsin kommer förtså.

D.S

Music Music Music

Tja, jag är beroende av några låtar. Och är jag är beroende så går det inte att stoppa förrens jag tröttnat på den helt och hållet. Här några av mina favoritlåtar, både just nu och alltid som inte går att tröttna på. Som ni nog kommer märka så är ingen av låtarna nya. Men gammal musik dominerar verkligen ny.

Poison - Alice Cooper
Gotta leave my truobles behind - Miss Li
The Rose - Bette Midler
I don't want to miss a thing - Aeronsmith
Our Last Summer - Abba
Moulin Rouge - Lady Marmelade

OCH MÅNGA, MÅNGA,MÅNGA FLERA!
Men jag tycker som ni ser om alla genrer och sorters. Jag är inte fast vid en liksom.

KrAm
//hanna

Gotta leave my troubels behind

Den låten är rikigt bra. Av miss Li.
Idag blev jag och anna sams igen, skönt. Jag tror att vi är det iallafall, hoppas det.
Vi förlorade bandymatchen mot f som väntat.
Inga läxor, på hela veckan. Najs.

Det var typ allt.

Ha det gött
//hanna

Obehag

Det är någon som vart inne både på msn igår och facebook idag. Inte kul. Vad kommer näst? Bloggen eller? :/
Om det e någon som skriver nått taskigt/konstigt så är det inte jag hoppas jag. Inte för att jag är så normal jag heller :P


Jag gillar modet på den här bilden

Ha det bra
//hanna

The day of hippie

Tjaaa som de flesta i äppelviken iallfall redan känner till så är det tema hippiedag på onsdag! Jippie säger jag bara :D
Jag har hittat både det ena och det andra här hemma:



Peace
//hanna

Som pricken över I:t




Ett av världens finaste leenden av en av världens bästa skådespelerskor.
Ser ni vem det är?

//hanna

Det var det värsta

Jag genomgår just nu bland det värsta som finns, att vara osams med sin allra närmsta vän. Jag tror inte att du läser det här men jag vill bara tala om för dig att jag absolut inte vill bråka och jag känner att jag har vart dum. Men om du inte berättar för mig vad du är sur för känns det omöjligt för mig att bli bättre. Och jag har gjort allt jag kan, eller? Men om du inte förlåter mig vet jag inte hur jag gör för JAG ÄLSKAR DIG. Just DIG mer än någon annan på jorden. Och jag menar det på fullaste allvar.
Kom tillbaka, jag saknar dig så.

//hanna

Så det kan gå

Hej! jag har inte bloggat på länge.. eller jo i onsdags men jag har inte orkat berätta så mycket. Först vill jag bara säga grattis till min lilla sockerkringla emilia som fyllde år i måndags. GRATTIS!
I torsdags var det ganska segt i skolan.. men ändå inte så jobbigt. Efter skolan följde Eirik och Paula med mig hem fast jag sa att dom inte kunde det.. jaja vi var här en stund och sen så skulle jag gå tll stora mossen för att möta upp mina barnvaktsbarns mamma. Vi gick till deras dagis och hämtade dom. Sen så pratade vi lite om vanor och sånt. Det gick väldigt fort och sen när jag kom hem hade varken jag eller Lina någonting att göra så vi gick en prommenad och äntligen fick jag träffa hennes urgulliga lillebror Gustav! vilken lite plutt han var :).
Sen på fredagen var det riktigt kul i skolan. I allafall på svenskan, då vi spelade teater och eftersom jag och emilia. Och hanna o amanda gick in ganska hårt för det så var det roligt. Sen så var det hk och "provet" gick väl helt okej.. men min grupp höll jag på att lacka sönder på. Sen på so:n såg vi en rolig film som man kunde kommentera mycket åt, haha.
Och sen mitt favoritämne jumpa, vi spelade innebandy eftersom tuneringen pågår. Det gick ganska bra, men jag fattar inte att jag duger till att vara med i laget. Jaja sen så var jag med emma och på kvällen hos gustav. Där blev det mycket skratt :D.

Ha det bra
//hanna


Adrenalinkick

Tja jag är på strålande humör trots att det är onsdag och har en stor engelskaläxa framför mig. Idag, precis faktiskt hade vi innabandymatch i tuneringen! Och fyfan vad kul det var! Förra året åkte vi ut i förtsa matchen mot F men i år så vann vi den. Iofs var det mot sexorna så dte var en självklarhet att vi vann *ego*.. men herregud vad pinsamt det blivit annars. Man märkte du hur de försökt toppa laget och hur de koncentrerade sig. De började tillochmed med ett extra poäng men vi tog hem seger med 2-1.
Nu ska man inte ta ut segern i förskott som man säger för vår nästa match är på måndag och denna gång mot jämnåriga. Men om jag blev så taggad idag mot sexorna hur taggad kommer jag inte bli sen då?
Och tack världens bästa hejarklack :D

Idag är det nobelldagen och det blir en av mina favorit rätter till midag! :)
Matteprovet idag gick så där, menmen matte är ju ett svagt ämne för mig så man får va nöjd. Man kan inte göra bättre än sitt bästa. På franskaprovet fick jag trés trés bien vilket betyder mycket mycket bra och det tolkar jag som ett vg. Haha jag borde inte fått ett vg om jag rättade men eftersom vi hare n så bra lärare så ska man va glad.

Nej nu måste jag gå och fixa en massa.. bilden passar inte men den kan vara kul ändå!
Mors!
//hanna


förstå

Ni kan säkert tycka att mina inlägg låter töntiga, tillgjorda eller för seriösa. Men det är svårt att skriva om viktiga saker så att det går fram på ett bra sätt. Jag menar det där gamla inlägget som jag skrev om att jag ville bli advokat eller nått liknande menade jag inte att jag hade några planer eller så alls. Nej bara de att jag tycker att sånt är kul i skolan. Men man måste kunna skriva vad som helst på bloggen. Klart det finns undantag och så men iallfall. Jag vet att om man har en blogg att man får va beredd på kritik och halvtaskiga kommenterarer. Men då får man bita i det sura äpplet och strunta i det.

Mors
//hanna

Love actually

Har ni egentligen tänkt på hur starkt ordet kärlek är. Kärlek kan vara så mycket olika saker. Det första man tänker på är väl en pojke och en flicka som är kära i varandra. Men kärlek är så mycket mer än så, tänk dig själv: sina kompisar, hur mycket man gillar och uppskattar dom. Sin familj, familje och syskonkärlek är ju bland det viktigaste som finns för att ha en fungerande familj. Om man tycker om något väldigt mycket, en matrrätt, ett djur en färg o.s.v ja du förstår. Allt detdär är kärlek. Kärlek är inte alltid så lätt, kärlekens plåga är tvärtom bland det hemskaste och jobbigaste som finns. Men vi lever i den. Det går inte att slippa undan den. Och alla över hela jorden vet ju vad kärlek är och man kan förstå varandras kärlek till varandra även om man inte fattar språket eller känner personen. Det kan bara vara ett leende, en kram, ett ord som kan övertyga en. Det är så häftigt.
"Love is alourond" som de säger i min favoritfilm Love actually och det är så sant som sagt. Jag såg den filmen senast i Lördags med Johanna. Det var nog runt 20:nde gången jag såg den. Den blir aldrig dålig eller uttjatad. Tvärtom blir den nästan bättre för varje gång jag ser den. Så om du aldrig har sett den, se den! Det är en uppmaning och jag lovar att du inte kommer ångra dig. Den är både rolig och lite hemsk samtidigt som sannolikheten är stor.
Så jag tycker att man verkligen ska ta vara på de som älskar en och berätta det för de som man gillar att man gör det så ofta man kan. Hur perfekt den är and so on..

Jag älskar många kan jag bara säga
Ha det så bra
//hanna

My neighbours

Nu har mina grannar satt upp sin fina julbelysning, ni som bor här i bromma vet säkert vad jag menar ;).

På den här bilden syns ändå inte allt..

En decemberdag

Hola Bandola!
Idag började jag med att gå hem till mina grannar för att leka med deras förtjusande barn. JAg ska nämligen bli barnflicka/barnvakt åt dom på rikrigt nu. Tidigare har jag bara lekt lite med dom då och då. Det var faktiskt jättemysigt och dom är hur gulliga som helst! :)
Sen gick jag hem och började nästan om från när jag vaknade för jag var tvungen att skynda mig upp förut.
Efter det började jag ta reda på om någon kunde göra något eller hade lust att åka till stan. Ingen svarade på länge så tillsist åkte jag in själv vilket var ganska skönt de med.
Vä inne i stan var det mycket folk, och rättså trångt. Jag fick mina ärenden gjorda ändå och fortsatte titta för nöjets skull. Jag har faktiskt lärt mig att inte ha ett sådant sug efter kläder längre. Det är väldigt skönt att inte ha det, särskilt i dessa bråda tider. Trots mitt icke-sug efter kläder föll jag för det här som jag redan spanat in på hemsidan;


Skitsnygg kjol, ser inte speciellt kul ut där på galjen. Men på är de så att man tappar hakan :P


Det är kassa bilde jag vet men det var så fint så jag var bara tvungen att ta kort på det. Och sen så är den ganska julig för den delen :).. men den är inte sådär rosa som den der ut.

Jaja det jag köpte var:

Knästrumpor, och tjocka strumpbyxor

En kräm och två special tandborstar från apoteket 8-)

Ha en bra kväll
//hanna

Om man ändå slapp alla problem





DANMARK, 06 LITEN SKITUNGE :)


Ljuva 50-tal

Halihallå

I regniga tisdags var jag med min älskade Hedvig. Vi åkte ner till ica-alvik för att köpa vispgrädde, mandelbeskvier och nyponsoppa! Det är vår tradition. Det var supergott :)
Vi lyssnade på musik från 60, 70 och 80-talet.
Tänk om man kunde spola tillbaka. Det vore så ballt att kunna vara där ett tag och spola tillbaka sen när man tröttnat.
Det roligaste vore om man kunde shoppa, och ta med alla kläder tillbaka till nutiden.
Det vore nånting va?

Ha det bra
//hanna

Ibland


Förstår ni vad dessa bilder hör till?


Min och annas deg, kan ni se någon skildnad? Nämen oj.. min råkar bara var lite större hahha! :D


Det skiftar mellan att dansa på rosor och spikmatta

Hej!
Nu har  jag inte bloggat på ett tag. Som ni säkert märkt.
Jag har faktiskt inte haft tid eller jo det har jag, men när jag väl haft det har jag inte haft någon lust.
Men nu har jag det igen. Blev lite rädd där nästan.
Veckan har vart ganska vanlig. Jag har ganska mycket kul att berätta. Men en del tråkigt också.
Jag berättar de roliga; min bästa kompis har fått en lillebror Gustav! :)
Jag träffade min kusin från skåne förra helgen av en ren slump, trevligt!
Mina kompisars kärleksliv går som på rälls, ska inte säga för mycket.
Vi har sjukt bra sammanhållning i klassen, har haft det ett ganska långt tag nu oifs.
Tennisen började son vanligt den här veckan igen.
Det var julmarknad förra söndagen på Ålstensgatan och vår klass känade in 7200 och lite mer! det gick jättebra och det var otroligt mysigt. efteråt gick jag hem till paula med anna o tova.

Jag sa att jag inte skulle berätta de tråkiga men när jag ändå håller på kan jag ju berätta;
Jag saknar snön!
Det är lågkonjuktur, vilket betyder att vi kommer få mindre julklappar i år.
Det är mycket i skolan.
Matten är ganska svår och vi har ett prov på onsdagen som min lärare inte sagt ett pip om. Vi har varken fått papper att öva på eller något där det ståår vad som vi ska kunna.
Jag har för många att köpa julklappar till.
Robin åkte ut ur idol. han som var bäst!
Jag är stressad över ett Soarbete i skolan. Om grekisk mytologi som enbart handlar om påhitt och overkligheter.

Nog om vad jag tycker, idag var jag med emma. Det var ovanligt mysigt :)
Till middag åt jag mammas jättegoda lasange.
På kvällen belv det inget speciellt, ganska skönt. Men blev ganska irreterad på min familj men det har gått över nu.
Idag i skolan, fick vi faktiskt vara i datasalen två lektioner. Vi fick sluta tidigare p.g.a att lärarna skulle på julbord så min älskade jumpalektion gick bort. Jaja jag tänker inte berätta mer nu då blir inlägget för lååångt. Det blir det iallafall, haha.

Ha det bra
//hanna