One foot two feet

Jag har så jävla mycket bilder på mina fötter, skor tagna uppifrån. Varför liksom? Man kan ju inte säga at det är något särskilt bra motiv och inte så intressant heller. Men men jag har hittat minst 15 bilder på mina fötter. Här är några:







Japp det här var några bilder på mina fötter

Kram Kram
//hanna


Very pathetic

Asså herregud. Vilka såg på idol igår?
Anyway så kan ingen ha missat den hysteriska tjejen. Hon var verkligen överdriven. Man såg ju faktiskt att allt inte var äkta. Och jag tyckte synd om henne för hon har ju gjort bort sig för typ halva sverige ioch med att hon svimmade efteråt. Snacka om ett fan. Men Johan åkte ändå ut sen. JAg hade inget emot Johan alls, han var underhållande och rolig. Och sen hans självsäkerhet och stilen gjorde honom så speciell. Men hans sångröst var väl sådär.
Hon, den där tjejen hade sagt att Johan betydde allt för henne mer än hennes familj och kompisar. Kul för hennes föräldrar :/ och att se sin dotter sådär i teve..
Jaja nu har jag berättat det. Ni behöver inte hålla med mig men jag tycker att det var patetiskt och kunde knappt kolla på det där falska hysteriet.

Ha det bra
//hanna


Det lackar mot Jul..

 Och jag lackar på hur helt galet hur mörkt det är ute. Idag har jag typ inte gjort nånting. Så otroligt skönt! Nu sitter jag här med hundratals ljus och lyssnar på en ganska ny favoritlåt. Men titeln är ganska irreterarande men det passar ju bra nu när det snart är jul; Jesus walks with med med Club 8. Det är ingen psalm eller kyrklig låt som man kan tro. Den är med i en apolloreklam. Och börjar med I wake up in the morning fell the sunshine in my face. Med en lugn röst. Känner ni igen den kanske?
Ikväll ska jag vara servitris här hemma. Har massor attt göra. Puh jag får ju som tur e bra lön för det :)
Och extra god mat.
Imorgon bär det av till ålstensgatan, och jag måste gå upp i ottan för att hinna baka lussekatter och chokladbollar till vårt bord. Det ska faktiskt bli väldigt kul :)
Jag har fått en jättefin chokladkalender av mamma som hon fått av någon.. jag kan knappt vänta till på måndag :P då man får öppna första luckan. Tydligen vill daniel också ha så jag blir väl tvungen att dela. Han borde växt ifrån sånt tycker jag.
Förut idag satte jag och pappa upp ljusslingan i äppelträdet, det blev jättefint. Det verkar som att många gjort det idag eller kanske imorgon. Ett typiskt första adventtradition.

Här får ni några mysiga bilder:





Puss
//hanna

Friday i'm in love

Tja på er, hur har eran fredag varit? min var bra.
Jag började dagen med att ha sovmorgon och gick till café ålsten/gateu och käka frukost med älsklingarna.
Jag åt en ost och skinkmacka med annat gott på och en stor varm choklad med grädde.
Skolan började med HK med Stina! :) (nott) och vi lagade "matig tomatsoppa" den var iofs ganska god men jag hade precis ätit frukost liksom.. men men bara att bita ihop.
Sen var de bara So och jumpa kvar. So:n gick som en dans i datasalen där jag och några fler var eftersom den bokade klassen hade ställt in det. Sen jumpa och så var den dagen över. Gick som vanligt hem till emma efteråt och hon hjälpte mig med designen, blev ganska dålig, vi höll på för länge och vi har inte riktigt samma smak :/.. jaja tack ändå Emma! :)
Sen åt vi mackor och spelade in nåra roliga musikvideos. Sen gick jag hem, städade mitt rum och åt tacos.
Sen fick jag äntligen tag min sockertopp Paula och kila hem till henne. Vi åt supergod strachatellglass hur det nu stavas, såg på idol provade en massa klackskor och snackade. Sen gick vi å mötte eirik och gustav. Random ?
Och nu sitter jag här.. ska snart sova tror jag.

Puss o kram
//hanna

Good night

Nu är det dags att säga godnatt. Godnatt :)
Sovgott
Sov sött
Sleep well
Eller bara; ha en skön natt?

VAD MAN ÄN SÄGER SÅ SKA JAG KRYPA TILL KOJS NU, SUSSA PÅ NI ERA SNUSMUMRIKAR!

pusselipuss
//hanna

Som en dröm som man vill tillbaka till och gissa vad jag ska?

Tillbaka ska jag! Till  drömmen alltså.

Vi snorklade i kristallklart vatten.
 Omkring oss simmade en massa arter av olika fiskar.
 Inga farliga, det var ju en lycklig dröm.
 Vi följde varenda rörelse den andra gjorde, släppte inte ett öga i från henne.
Vi njöt.
Vi trodde aldrig att vi skulle få uppleva det igen.
Vi förstog varann utan att prata.
Vi gjorde bara enkla gester med händerna.
Jag har känt henne längst av mina bästa kompisar.
Hon är den jag kan litat mest på längst.
Hon är den jag delar flest minnen med.
Hon heter Emma och Jag älskar henne.
Vi ska spola tillbaka det gråa bandet med myrornas krig.
Drömmen kommer bli till verklighet sommarn 09.
Jag längtar.

//hanna


F.E.L

Jag är ganska konstig just nu. På msn var jag väldigt konstig haha. Det jag försöker komma till är att jag har alldelles för mycket slarvfel i mina inlägg. Jag vet att ni stör er på det för de gör nämligen jag så in i roten. Klart jag vet att alla kan stav till det men iallafall. Det värsta som finns är folk som särskriver, det kan vara svårt att veta men herregud alla jag ser som gör det/som är ganska många) går i sjuan.. t.e.x jätte mysigt istället för jättemysigt eller idrotts lektion istället för idrottslektion. Jag vill inte påstå att jag är exemplarisk. Men ni får säga till om jag gör för mycket fel för jag orkar inte läsa igenom mina texter här jag gör det bara när de publicerats och då orkar jag inte gå tillbaka och fixa. Jag är slö som en hösäck men vad ska man göra i dessa tider?

NI ÄR TROLIGEN BÄST
//hanna

Cotton eye Joe

Tja jag vet att jag e en kass bloggare under skolveckan men jag har varken tid eller ork till det. Samma ursäkt varje gång..
Men om ni tagit er tid att logga in på skrattarns blogg kan ni lika gärna ta och läsa det här
I Måndags var jag med anna när den korta skoldagen var slut. Vi åkte pulka, det var kanonkul 4/5 tousters!
Tisdagen fick jag en sjukt stor stöt på närven vid armbågen så att jag var 99 av 100 på att jag skulle börja gråta, om man kan säga så :S När jag sprang ut i korridoren av chock och för att jämra mig och skälja handen om det skulle hjälpa så träffade jag sanna anna a och hedvig :). Den lektionen var trög och vi såg en himla tråkig film. På franskan var båda lärarna sjuka för franskagrupperna så vi fick se film tillsammans. Najs! På svenskan var även den läraren sjuk så vi fick american pie, the naked mile! haha hon lät oss sen den istället för en annan film. Lätt pinsamt kan jag säga när hon upptäckte vad det var för film..Tyvär ingen film på matten men den var faktiskt kul för första gången på rikrigt länge, jag och emilia korossade.Efter skolan var jag med paula, emilia och anna. Jag tänker inte berätta vad vi pratade om. Ni skulle sjukt gärna vilja veta. MOhaha vi åt chocklad kulor. Sen när jag kom hem gick jag en promenad med charre och hennes hund candla.Ingen tennis.
Onsadag; lång dag, kul jumpalektion med dans. Sjukt oseriös från min sida. Var väldigt trött på kvällen...
Idag all min älskade snö är borta! Den som var så mysig och gjorde att det fanns något att göra något kul på rasterna.. okej jag har aldrig haft en tråkig rast men ni fattar vad jag menar. Det är mörkt, blött och äcligt ute. Jag har bestämt vilken låt jag ska ha på min uppvärmning på jumpan. Det är rubriken, ingen höjdare men den är rolig och bra puls. Ni känner säkert igen den från telirabredbandreklamen om ni inte vet. Fick reda på en grej som gjorde mig sjukt glad som jag ska göra i sommar. Älskar den personen otroligt. Du ska få ett inlägg senare.
Imorgon FREDAG FÖRFAN! vi börjar 10.20 wuhu p.g,a sjuk svenskalärare och alla underbara tjejor i min klass ska till gateu och äta gemensam frulle! :) Sen har jag bara hk, som är jävligt jobbigt men sen bara So och jumpa! och jumpa är som att jag vet inte. att alla glädjeceller sättter ihop sig i korppen så man blir alldelles flummig och lycklig! haha

 Mormors uråldriga mobil haha! väger typ fem kilo och är minst 5 cm tjock. Haha het eller vad?

//hannapanna päronpuff! :)

Räven

Igår såg jag en räv. Här i bromma.

En lustig prick

Hej det här är Hedvig hon kallas Hedda. Hon är knäpp hon har haft ballerinaskor tills nåra dagar sen. Nu har hon pippilångstrumpskor. Dom är fina.

Här är en bild på Hedvig


//hanna


Hej mitt vinterland nu är jag här

Tja fyfan vad jag saknat bloggen! Och ni har säkert saknat mitt skrivande också? ;)
Nu ska jag skriva så att det blir hål i tangentbordet. Först av allt vill jag säga att jag älskar snön! Den gör allt mycket gladare tycker jag. Jag blev så himla glad som jag blir varge år när första riktiga snön har kommit (så det täcker tak, allt gräs och grenar o sånt). Som ni märker är min wannabe blondinbella över och jag har brutit förbudet. Klarade fakttiskt två veckor utan datorn. Ialf bloggen, facebook och msn. Men jag var tvungen att kolla sltider och mailen en gång typ. Under tiden som jag inte bloggat har jag haft massor i skolan, ett flertal prov och mycket andra läxor. Vart på madagaskar 2, vart på sydpoolen med skolan, vart på johannas middag, vart otroligt förkyld, ätit massor med god mat och druckit massa te. Mer än så minns jag inte. Natten till idag sov jag över hos annie och på kvällen var jag hos molly. Det var kul, "Jag vet" sa  Mattias haha! :D Idag har jag spelat tennis, ätit luch på donken med daniel och typ tagit de lungt.. fikat lite. Gör jag något annat än äter? :S...
Just nu vill jag gå ut och leka i snön men kylan lockar mig inte. Och sen så är det kanske inte så kul att vara själv och jag tror inte att någon har störrre lust att se ut som fyra år med mig när man kan va inne i värmen och ha det skönt.
Helgen har gått i en rasande fart och imorogon ska jag till tandläkarn kl 09.00 för den som är intresserad.

Många blöta vinterpussar
//hanna



På väg till sydpoolen, sjukt misslyckad resa dit. Orkar inte förkjlara men vi åkte mer än vi var på badhuset.

Dagens lunch på donken.


Klockan tickar och här står jag

Hej, nu är det såhär att jag har en hel hög med mappar, böcker och papper jag behöver ta i tu med. Det kallas med amdra ord skolarbete. Som med andra ord kallas usch. Men usch har ingen betydelse idet här fallet. Usch kann gå och lägga sig under min säng för jag måste måste måste göra det här för att det ska gå bra i min framtid. Alltså kommer jag inte blogga på ett långt tag. Jag vill inte verka tråkig men bloggen prioreteras inte framför dethär. Jag kan inte garantera någonting men bloggen kan stå orörd på två veckor om jag klarar det.
Som tur är träffar jag ju de felsta av mina kompisar i skolan. Men ni andra får väl sms:a eller jag vet inte vad...?



Ha det så jätte bra, bättre än mig.
//hanna

Några outfittes som aldrig kommit ut på bloggen



 
Jeansskjorta: Sand
Strumpbyxor:H&M
Vit lång tröja:H&M


T-shirt:Gina tricot
Jeanskjol:H&M:s barnavdelning denimjeans
Skärp:Mammas gamla glömmer alltid märkets namn
Strumpbyxor:H&M
Axelväska:Gina tricot




Kjol:Essentiel girls
Topp:Essentiel girls
Kofta:Race marine
Strumpbyxor:H&M

Ha det bra
//hanna

Big Diff?

Tja som alla har tjatat om eller fortfarande gör så har skolfotona kommit som alla gått och väntat på sen dagen vi tog dom. Jag ska vara ganska nöjd med båda bilderna tror jag. Jag kunde ju ha varit mycket sämre än vad jag blev. Förra året exempelvis. På ensambilden blev mitt huvud ganska snett eftersom fotografen hela tiden sa åt mig hur jag skulle sitta och böja på huvdet och ner med hakan samtidigt som jag skulle upp med pannan osv.. På klassbilden ser det lite ut som att jag står och kollar snett på någon. Nej ajabaja Hanna vi ska inte vara så självkritiska! Jag måste iallafall säga att de flesta nästan alla har ändrat utseende under det här året. Alla ser mycket äldre och längre ut. Utom jag då som inte växt en milimeter på hela året. Min längd ligger och förblir säkert på 1.56. Inte mycket att komma med va? Nu menar jag inte till alla er som är kortare att det är något fel. Ni kommer ju att bli längre det vet ni ju, och en till liten bonus är att alla jag känner som är korta är väldigt snälla! :) Jaja om vi ska återgå till det jag pratade om så är jag lika lång som Emilia när jag har klackar, vi har alltid varit lika långa och vägt precis samma och hela rasket. Men hon är nu 1.65(!) herrejösses snart måste min kropp börja röra på sig det ändå som har växt är fötterna..en fin 39. Hoppas det slutar här.

Här är ialf förra året och årets bild, se skildnaden! Jag vet att det inte är så bra skärpa eftersom jag tagit bild på bild.







Ni kan säkert gissa vilket som är nytt och gammalt..?

Ha det bra
//hanna

De där bilderna ni vet

Här är bilderna jag lovade visa från veckan som gått;






Ha det bra
//hanna

Det är nu eller aldrig

Tja jag vet att jag har vart en usel bloggare den senaste tiden men jag har som vanligt min dåliga ursäkt dåligt med tid och ork. Nu är min ork lika med noll. Om jag i några korta drag ska berätta det ni kanske inte visste låter det såhär:
 Tisdag, kväll: Jag spelade tennis, det var sjukt kul och fick mig på strålande humör igen. Ibland undrar jag om det inte är det jag lever för. På vägen hem snackade jag med anna och fick ett skönt sällskap på distans.
Onsdag: Längsta dagen på veckan, men ändå inte jobbigast. Rolig jumpalektion som sista lektion. Min spegel i slöjden blir aldrig klar p.g.a Urbans tillägg varge gång. Jag, Hanna, Anna och O.A sitter kvar i skolan till halvsex och sjunger och rapar. Alla lärare går förbi och pratar med oss. Skolfotona kommer. Blev ganska nöjd. Kunde vart mycket sämre men ändå bättre än förra året.

Torsdag: Jobbigaste dagen. Skolkatalogen kommer alla blir som vilda. Jag blir av med alla klisterfotona i ett svep. Vi får bara mer och mer läxor, böcker att läsa och prov att plugga till för varge dag som går.
Fredag: Sista dagen på veckan som 99 av 100 gr är efterlängtad. Börjar med sovmorgon, loveley. Svenskan har varit skitmysig hela veckan. Vi läser folksagor och vanliga sagor och pratar om dom och vi behöver knappt jobba bara lyssna och titta på de lätt fladdrande ljusen i det mörka klassrummet. Jumpan blir inställd och vi slutar kl. 14:00. Har saftprovning på hk:n och min lilla Hedda är glad igen efter gårdagens utbrott. Efter skolan är jag med Ängeln Emma och myser. 17:30 kommer Emilia och Anna hem till mig för att göra sig i ordning inför O.A:s Halloweenfest. Anna springer hem i sista stund för att byta från min papegojadrekt till alias Piratkopia haha, man kunde inte riktigt se vad hon va för något. Jag var däremot  häxa och Emilia djävul. Festen blir riktigt lyckad och måste säga att den var riktigt bra upplagd av Olivia :)!  Saxofonmannen kommer in i skogen efter spökpromenaden. Den var mer rolig än läskig tyckte dem flesta. Ialf Emilia, Hanna  och Jossan skrek som tre stuckna grisar. Emilia sov över hos mig, jättemysigt! :) Vi låg och snacka till typ halvtvå. Sen var det tyst.
Lördag: Vi vaknade kl 12:00 och åt frukost till typ 13. Vi satt vid datorn och myste en stund. Sen ringde bessan och vi gjorde oss i ordning och gick till henne. Sen åkte vi till stan. Emilia köpte en födelsedagspresent och bessan en mascara. Jag som egenskap av pank gick sömningt efter och roade mig måttligt. Haha. Vi köpte julskum i en selecta automat och skojar du om det var gott? JAMIE! Nu ska jag ut på en promenad med Lina.

Ha det bra
//hanna

P.s Bilder kommer senare, och den här gången lovar jag!


Vad ska det här inlägget heta?

Just nu är jag varken glad eller ledsen. Jag är trött som jag vet inte vad och det är mörkt som i en säck och kallt som i ett  jävla isbjörns  rövhål. OBS det där sista har inte jag kommit på, det är ett sitat från komikern Johan Glans. Han e jävligt bra faktiskt. Jag har en matteläxa till imorgon som jag inte börjat på och min hjärna är inte på mattehumör direkt.
Jaja det här blev ett glatt inlägg men jag hoppas ni minns hur glad jag brukar vara. Enligt dom flesta iallafall...
Jag ligger in en glad bild som tröst..



//hanna


Tjenixen

Första skoldagen efter lovet var helt okej, inte särskilt jobbig alls faktiskt..Efter skolan var jag med anna som alla måndagar. När jag gick hem runt halvfem var det redan mörkt! Det är hemskt. Jaja har inte så mycket att skriva om men nu ska jag gå ner och basta. Efter det ska jag ta en lång dusch och tvätta håret. Sen ska jag fixa naglara och avsluta med en kopp te. Kommer kanske med ett litet till inlägg senare..
Kolla vilka snygga flaskor det var på tax-freen! Jag tyckte att mamma o pappa skulle köpa en för utseendets skull men det gjorde dom inte :(



Ha det bra
//hanna

Roligast någonsin

Bror min har varit i norge under lovet. Hans kompis storebror hette Snorre. HAHA! asså förlåt till alla norrmän som heter det, det finns ju ändå en hel del som har de namnet även om det inte är så vanligt. För varge gång vi nämne hans namn började jag gapskratta :D. Det är iofs inte så ovanligt men iallafall, "snorre skutsade miug till flyggplatsen" "tackade du snorre då?" haha osv.. kul om man tänker på den svenska betydelsen eller slangordet :P
Så mogen humor har min familj. Nu vet ni det.


ha det så bra, kramkram
//hanna

Avgaser, slöjor och kebab

Tjena tjena!
Jag är som ni förstått hemma igen från turkiet vilket är väldigt skönt men tråkigt. Men jag hade nog inte klarat av att vara där så mycket längre. Istanbul är en väldigt speciell och spännande stad. Jag fick se en massa olika sidor av staden som kan förändras bara man svänger om hörnet kommer man in i slummen direkt från affärsgatorna. Det framgår tydligt att det är ett U-land och att det inte är med i EU. Jag rekomenderar verkligen att åka dit om man inte är rädd för att saker är annorlunda och inte alltid så frächt. Men jag har lärt mig massor och har haft ett underbart kul höstlov tillsammans med mina kompisar och mamma o pappa mfl.
Jag har så otroligt mycket att berätta om själva dagarna i Istanbul men i helhet kan jag säga att vi åt, sov, gick och tittade. Sen fotade jag en hel del också. tempraturen låg på 20-25 grader så där gick jag barbent i t-shirt.. Shoppingskörden bestog av två skalar, men turkiskt mönster om man ska kalla det så.
Priserna var låga för oss svenskar men i de internationella butikerna var de dom samma.. Topshop var nog lite billigare men orkade inte prova eller köpa någonting där.
Jag hoppas att ni haft ett bra lov ni med!

Ha det så toppenbra i den kommande skolveckan!
//hanna