Den som kom på teet borde ha fått mer än nobelpris

Bonjour. Jag vet hemskt illa med uppdate här på bloggen. Men vafan hellre bloggande bland än aldrig eller?
Hur som helst har denna dag bestått av skola, sedan frisör och slappt på kvällen. Kvällen har bestått av te, veronica maggio, facebook och mina blommor jag omsorgsfullt sköter om.
I långhelgen var jag ute och seglade med nåra av de närmsta vännerna, det var sjukt najs.
Onsdag för en vecka sedan hade vi studiedag och jag gjorde ett flertal inköp.
Solen skiner, jag har blivit lite solbränd, badat för första gången från lianen vid det älskade lianbadet. Gånger 2!
Jag äter mycket choklad, njuter av att det här läsåret lider mot sitt slut och umgås med mina trevliga vänner och väninnor.

Here comes photos:

Dom här superdupersöta hårspännena hittade jag idag efter att jag hade vart hos frisören. Är dom inte helt fantastiskt söta? Och dyra var de inte heller!

Mitt hår efter att jag har varit hos frisören, som vanligt ser allt alltid mycket bättre ut i verkligheten än på bild men här är iallafall ett spakprov. Jag toppade och red ut alla tovor och rastakorven. Haha, så efterlängtat att kunna dra fingrarna genom håret och kunna bortsa ut det utan större svårigheter.


Dagens outfit

Jeansshorts - Divided
Vitt baslinne - Divided
Randigt linne - Monki
Kofta - Crocker
Skor - Converse
Väska - Mulberry

Avslutar detta inlägg med en bild på den vackraste blomman av de alla, syrén. Okej jag vet inte om den är vackrast men rikigt fin är den! Och den både dorftar och fyller hela trädgården med en härlig somrig känsla.
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min grymma bok. Syskonkärlek, Katarina von Bredow.
Godnatt, puss.
//hanna


Sweet.

Tjaaa, helgen var underbar med födelsedagsfirande hit och dit. Och fina presenter har jag också fått; allt mellan parfym och en rolig godisskål med motiv av nonstop. Igår, måndag var jag barnvakt och det gick faktiskt rätt så fort. Vi gick och fikade på Park påvägen hem från dagis, supermysigt! Jag åt en jättegod kärleksmums. Det var mums ;)
Sen satt vi och sjöng och klättrade på inredningen haha, vi såg även på piff och puff, oslagbart samarbete måste jag påpeka. På kvällen igår jag jag en jättemysigt kvällspromenad med Lisa i skogen som doftade av vårregnet. Lingonriset lyste grönt och luften var skön. Sen gick vi in till lisa och drack Jordgubb och Champnge-te! Hiih, de var gott. Vi åt även vindruvor och diskuterade elevens val. Vet inte om vi kom någon vart men trevligt var det! :)

Idag hade vi idrottsdag på Stora Mossens IP, vi började kvart i åtta och slutade typ elva. Det var helt okej, trots vädret så var det ganska lyckat. Efter att vi hade sprungit 800 meter blev man lättad och glad och vi började spela fotboll och stå på händer och bara trilla runt på planen. Trevligt. Sen var jag med Emma, Lina och Challan här :)..
Ett tag efter att de hade gått målade jag naglarna med en jättefin färg som heter Sweet, den var en av de sakerna som låg i den flådiga nessesären som jag fick av Mands, Emma, Emilia och Andrea, tack snälla sötisar! :)
På kvällen blev det titt på O.J:s underbara kattungar och liten kvällspromenad + träffa Elsa! Sen blev det prinsesstårta och te.


Nu ska jag gå och lägga mig. Och imorgon har jag studiedag, solong suckers!
//hanna :D


Bitch of the year

Hejsan svejsan lingongren!
Jag är på strålande humör! Och guess what?
Jo det är min födelsedag idag :) hipp hipp hurra.
Min födelsedag har varit fantastisk på alla sätt men jag kommer fortsätta fira den i dagarna tre. Därför måste jag gå och lägga mig snart, imorgon blir det en lååång dag.
Dagen började med att min älskade familj kom in och uppvaktade mig, jag fick prsenter och frukost (wow, ovanligt med frukost)

Mina presenter från familjen!

Halsband och en grym bok(eller jag anar/vet att den är det)

Systemkamera + Fodral !!!!! :D:D:D HAPPPPPYYYYY!
 haha.. sen hade jag en rätt skön morgon och satte på mig ett par av mina nya jeans om jag inte hunnit använda än ;) och dom är såå sköna. Sen kom jag till skolan, möttes av söta klasskamrater som omfamnade mig. Se på svenskan blev jag sjungd för om man nu kan säga så, sen en bildlektion i all sin stillhet. Sedan lunch, och till min fasa sjöng dom faktiskt inte för mig i matsalen som är mycket pinsamt, hihi. Sen So, med film och lite helt okej genomgång. Sen favoritämnet gympa med brännboll där vårtlag vann! Yey! :D
Jo, nu ska ni få höra om min eftermiddag/kväll:
Jag åkte in till Johanna (R):s prao, hihiihi! Hon praoade på coffe house by George på sergelgatan inne i den där lilla gallerian, där tog hon med mig ner till deras personalrum i källaren (ahh!) och kom ut med en födelsedagsprsent! Jag blev glad! :D Hon hade köpt världens coolaste solglasögen och en redbull :D:D extremt internt* TACKAR! :D


Sedan gick vi upp och jag köpte en skogssmoothie :)

Här är den, dck urdrucken

Sen åkte vi tillsammans hem,, mådde lite konstigt: Varm/snurrig/illamående/huvudvärk/glad/borta, kom hem han pusta ut och byta om, samt ringa/få samtal med gratulationer sen kom min barnvaktsfamilj (deras barn är jag barnvakt åt och lämnade en present! :D
 
Visst är det sött?
Då blev jag också superglad :).. sen åkte jag och mamma till stan för att möta upp pappa vid resturangen vi skulle äta middag på : Halv grek + Turk hette den, och det var supergod mat. Älskar både det Turkiska och Grekiska köket :)

Ser kanske lite trist ut utifrån, det kan bero på reparationen ppå fasaden.. men gå in! Jag rekomenderar det!
sen när jag kom till alvik satte jag mig på tolvan och åkte till höglandet där jag mötte upp elsa :) vi gick en promenad och mötte upp Niklas :D.. trevligt trevligt! Nu sitter jag här och bloggar och måste verkligen gå och lägga mig!
Men måste bara avsluta med den hör sköna bilden på min kopp som jag fick av bror min :D

Ursäktar bildkvaliten på n del bilder, men men hällre dåliga än inga alls right?
Pussar och kramar från en rikigt glad Skrattarn!
//hanna

Il est formidable

Hej på er! Det är alltid jobbigt att veta hur man ska starta ett inlägg, sen så flyter det på.
i vilket fall så ska detta bli ett kort inlägg för jag har en massamassa saker jag måste göra. En av de sakerna är ett franskaprov imorgon. Men jag känner mig rättså säker faktiskt, men man kan ju alltid fortsätta plugga.

I måndags var min änglar (Josefine och Douglas) sjuka, eller bara JejjJejj som Dogge kallar henne sjuk. Därför var jag istället med O.J och O.A... vi låg mest framför tv:n och åt "bajs" som är en enklare variant av chokladmoss, mycket gott, mycket onyttigt. Sen gick jag hem och jag minns inte rikigt vad jag gjorde, jo jag planerade lite haha. Påkvällen höll jag med med lite av varje och gick sedan och träffade annie pannie. Vi gick ner till gungbrädan vid varvet och satt där och pratade. Hon hade lockpermanentat håret och ooh vad brade t blev1 superdupersött! :)



Detta bar jag i måndags
Jeans - Cheep Monday
Skärp - Monki
T-shirt -  Monki
Skor - Gamla balett/jazzskor har varit mammas i gamla tider
Kofta - Gina tricot
Jacka - Gina tricot

Väska - Minns ej vad det heter men väskan har också varit mammas

Igår(tisdag) var det nog som vilken tisdag som helst. Och på tennisen var det roligt för vi fick spela ute för första gången i år. Wow! Skoj! :) Efter det gick jag och charlotte mycket varma upp till smelivs och köpte varsin glass. Mums.. sen fortatte det hem till Challan. Jag gjorde lite matte och så åt vi mellis och drack självklart te. Sen poppade vi popcorn, på en tisdag tänker ni nu och japp så sunda är vi. Men eftersom vi är så smala och slanska så gör det ju inget. Hahahah.  Hursomhelst gick vi iallafall ut och körde klockan. Trevligt.

Idag (Onsdag) fick jag ta hem min galanta tröja från syslöjden. Jag är så stolt över den.. noot haha. Jaja, efter de så skulle ju vår lilla underbara klass ha picknick. Och visst blev det så :) Mycketmycket trevligt..vi spelade brännboll och hade rolig frågesport om alla i klassen. Vi fick ockå sluta en och en halvtimma tidigare (14.30) vi skulle slutat 16.
Därför hann jag vara med paula en stund innan hon skulle på basket, och hennes lillebror alltså, han är gudomligt söt. Man blir bara glad av hans närhet. Gulleplutt! Så vi tog en massa bilder :) hoppas paula lägger upp nåra på sin blogg som man kan sno. Fast jag tyckte att jag försötre alla söa bilder på Otto men det höll ingen annan med om. Jaja.. han är nog en av de sötaste bebisar jag träffat.

Ooooups, detta lev inget kort inlägg. Men det är å skönt att sjriva av sig.
Looooove
//hanna

Ohh, girls they wanna have fun

Tjena mors.
Igår var jag med grisen Mands och luggade franska samt återupplevde de underbart roliga spelan på svt.se.. haha japp det var kul det. Se gjorde vi fruksallad med youghurt och sen var Mands tvungen att gå för hon skulle ju spela final!
Sen efter ett tag kom emma och vi gjorde oss klara inför matildas grillmys. Det var trevligt trots att jag fick lite ont i magen.. Sen gick jag faktiskt och la  mig ganska tidigt för jag va så trött. Sällan det händer.

Idag var jag i stan en stund med Pulan. Jag köpte jeans som ja verkligen behövde! Men sen skulle Paula iväg för dom skulle kolla på ett land i skärgården, åh skärgården, det är halva delen av mit hjärta. Hoppas dom köper det. I vilket fall gick jag hem och städa lite samt tittade på reprisen av robinson. Och så har jag suttit lite för mycket ramför facebook känner jag. Jag har iallafall börjat ta loss datorn från skärmen så att jag har det som en lap top.Mycket skönt fast då sitter man nog mer framför den. Iallafall jag.

Känns inte speciellt tungt med måndag imorgon faktiskt. Livet är rätt så härligt just nu. Det gäller bara att vara bra föreredd till franskaprovet på torsadg. Men det ska nog gå bra.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka somna någolunda tidigt.
Här är jeansen:

Nudie Jeans Co, tighta, strechtiga, snygga.
och..

ett par Cheep Monday, ganska ljusa, pösiga men ndå innåtsydda. Gilar dom verkliigen.

Knner mig faktiskt lite söt just nu men som vanligt är det på kvällen då ingen ser än.. hmm undra varför. Jag har fått till en perfekt knut men det ser inte alls lika bra ut på bild.. bajsigt.

Puss&Kram
//hanna

Grönt, lummigt, blommigt och underbart. Och här och där hoppar små grodor.

Hejsan, jag älsar våren och resten av tiden fram till åttan tror jag kommer vara helt underbar. För det som återstår av terminen kommer rinna iväg med segling, klassresa, bada, spela fotboll, tennis kompisar, picknink, fest, friidrottsdag, studiedag med shopping och mycket annat kul! :D Och sen det älskade efterlängtade sommarlovet! Helt obegripligt!

Ikväll var jag iallafall med O.J Mands och Hanna. Vi hoppa studsmatta, gungade och körde prickikorv, jag är en riktigt fena på det! Vi åt självklart godis också. Sen började det spöregna och vi satte oss på verandan. Lite senare gick vi in och drack Söderte eller som förpackningen stavar Söder te. Och det känns mycket fel. Jag älskar det iallafall. Sen var alla så tråkiga och trötta och eftersom man föredrar sällskap så gick jag med Hanna och Mands och påvägen hem såg vi NIO grodor! Det är ganska mycket. Iochförsig så är nyängsvägen lång men det är sällan man träffar på såna baddare i de här trakterna.

Här är lite tråkiga bilder från idag.



Bild 1. Min kära lilla axelväska som nog ingen kan ta miste om
Bild 2. Jag, i väntan på emma
Bild 3. Mina najsiga converse
Bild 4. En väldigt glad Skrattarn :)

Godnatt, nu ska jag sova. Imorgon blir det pluggdag med Mands. Franskaprov på torsadg, usch usch.
//hanna


Thank God it's Friday

Hejsan alla glada barn!
Om en exakt en vecka är my birthday, nice!
Idag var det nästan en helst vanlig fredag förutom att vi fick glass på So:n, Hade nåra psykfall, haha eller inte x) men några som läste psykologi på universitetet eller nått sånt bajs i släptåg. Jag var tvungen att vara deras lilla guid. Tack, Helena, Tack. Jaja. PÅ bilden blir jag faktiskt ganksa nöjd med min teckning (ett rum) i perspektiv. tror det eller ej. Men den kan bli bra. Det var väldigt varmt också. Det gillar jag.

Tyvärr blev det ingen träff med Annie ikväll eftersom hennes suprice inte skulle fungera när det blåste såhär mycket. Så vi har förskutit det till senare. Nu ska jag gå ner till mina parrents.
Rubriken är en film för som som inte vet.

Ha de'!
//hanna

Sockerkringla


Världens underbaraste vän. Kommer alltid att stå närmst till mig.

So what.

Tja!
Det najsiga vädret är borta. Det är synd. Fast mitt på dgaran är det rätt varmt.
Jag har blivit mer galen än vad jag var innan i kläder. Inte bra. Fast kul. Och snart fyller jag år. Det är ännu roligare.
Och det är inte långt till sommarlovet, det är bäst.

Ikväll ska jag segla för första gången i år. Det ska bli najs. Aningen kallt kanske, men man får klä sig efter väder som det gamla talesättet lyder.
Idag var det halvsegt i skolan. På engelskan var de flummigt. Iallafal i min grupp. Typ skrattanfall x 3.
Imorrn ska jag träffa annie, de kommer bli fett med najs.

Berlin, sommar 08.

Ha det bra!
//hanna

Silvriga naglar

Tja det här får bli ett kort inlägg eftersom jag måste gå och lägga mig snart.
Hur som helst så var jag på Emmas fenemenala dansuppvisning igår. Som alla andra år var dfen på självaste Vasateatrern och var ortligt bra! Under hela showen satt man med ett leende på läpparna.
På tennisen innan var jag och Challan budfrön. Det var roligt. :)! Du vet vad jag menar. HIiiiiiihihih.

Idag har dte vart en ganska vanlig dag tror jag.. hmm det enda jag minns var att man inte fick äta i matsalen idag utan överallt annars i skolan eftersom det var föreläsning i matsalen/aulan  + att jag blev klar med min patetsiska tröja i syslöjden. får väl lägga in en bild så att ni får skratta lite senare.


Bilden var sämst men naglacket är grymt snyggt. Ska nog vara lite fräck och köpa(önsk amig ett likadant!

Nu ska jag sova!
Ha det bra
//hanna


Den blomstertid nu kommer, men hallå, den är ju redan här!

Tjenaaaree.
Livet är underbart. Iallafall så har de här lediga dagarna vart det. Och vädret gör de ju inte precis sämre. Nu är det ju verkligen vår, ingen tvekan. Fast just idag så har det vart lite mer aprilväder d.v.s sol, regnn, moln, varmt, kallt. Hur som helst så ska jag ta och berätta för er vad som hänt.
Torsdag - ålstensbrasa + kompisar + tennis. Och egen brasa senare på kvällen
Fredag - Höll på lite i trädgården och sov ganska länge. Åkte sen in till stan med min lilla Emilia. Som har en dösnygg måsklänning! :D Jag köpte det här:

Skjorta/tunika, sjukt användbar och somrig! :)

En body
Båda från Gina Tricot :)

Emilia på tuben

Lördag - Superduperdag, med innehåll av göra lite inbjudningar + fota + sola + dricka te hos farmor och farfar + fotboll + tv ocjh lite annat skoj. skönt.

Fann denna lilla söta väska hemma hos farmor och snäll som hon är lät hon mig ta med den. Najs!

Söndag
-  Var i stan med O.J och Emilia :) (igen) denna gång fyndade jag verkligen! Och sånt gör en ju så glad! :)
Så det här följde med mig hem till min garderob:

Denna söta kofta/jacka och så här såg prislappen ut

:D Kap!

Najsiga spetstights :)
Och ta en titt på denna prislapp och tappa hakan!


På kvällen snackade jag med Annie och åt lite pizza med henne. Så tusans mysigt. Och vi hade i träffats på ett tag så det var underbart. En rikitg ängel är du!

Ha det bra! Det var min helg det :)
//hanna

1 maj

Tjenare bönor!
Nu sitter jag här hos emma och äter godis. Trevligt.
Jag ska sova här och det ska bli supermysigt :)
Idag var jag i stan med Emilia :D och där köpte jag en body och en kläning typ tunika. Najs! Bilder får ni se senare.
Tack och hej!
Leverpastej.
//Hanna