Så jävla skönt

Hej hopp gummi*****. igår var jag i stan och köpte lite viktiga saker inför sommarlovet. som bikinisar och flipflopp. jag köpte också en snygg plånbok på divided som matchar mina blå klackaskor perfra för endast 39:50. vilket kap! :D och det bästa utav allt var min nya mobil!!!! min förra samsug är bara att slänga i väggen alltså. bläääääää på den. nu har jag en sony ericsson s500i. lovley.

idag var jag bara hemma och segade = as skönt. jag har typ sovit till ellva tolvarge dag sen skolan sluta. man mår så br av att vända på dygnet, haha :D. men när jag satt och hade kollat igenom nästan alla fotografier i ett skåp ringde min lilla annie och frågade om jag ville baka bullar. självklart sa jag! :) så då var jag med henne resten av dan vi drog till ö o b när vi hade ätit haha hon hade hittat ett bra erbjudande på saker till koja som vi målade om. annie och alla hennes idéer *suck*. turen gick vidare till klasollson där vi va i typ en timma haha och köpte massa med saker... vi såg en as cool banantelefon ialf. men nu ska jag ringa anna pusss pusss!!

Hur ska jag göra?

Asså jag hatar mitt hår som alla redan vet, men nu vill jag få det lååångt. och eftersom jag inte klippt mej på ett år så e det ganska slitet men det syns bara när jag plattar det. men för att komma till sak så hur ska jagh göra? jag vill ha det långt och inte klippa det men eftersom det är slitet behöver det klippas och slitet hår växar inge bra :S??

skriv en kommenttar på hur jag ska göra, men det e smart att klippa det på sommarlovet så att det hinner växa lite tills skolan börjar. här e lite bilder på hur mitt hår kanske kommer se ut som långt ;)

                                                                                           

Bästa helgen med bästa tjejen <3

I helgen (fredag till söndag) var jag på annies land på arkösund. det var helt perfekt, som ett drömlandställe tycker jag. man kunde göra typ allt kul .på dagarna åkte vi vattenskidor, målade om, hoppa studdsmatta, körde båt, spelade kort mohahah, åt glass, och mycket mycket mer. vatten skidor e nog bland det roligaste jag gjort. jag hade lyssnat på alla instruktioner och tips från olika personer och erfarenheter och på det  sjätte försöket efter att vart jätte nära på att komma upp men trillat precis innan, kom jag upp och åkte as långt! :D jag klarade gustavs(annies pappa) och oskar(annies lillebrors) test 1. en sväng där man var tvungen att hålla emot asmkt och test 2.svallvågorna och då klarade jag alla utom den sista då sa det plurr. men shit vilken känsla när man åkte och vad glad man blev när man klarade åka så länge. andra gången gick det lika bra ;). vi skulle åkt weikboard också men vi hann inte det ska vi göra nästa gång. men den vedeldade bastun hade tyvär brunnit ut när vi kom upp och hackade tänder. när vi målade om blev vi helt vita från topp till tå haha i håret, på händerna, på föttera, benen och kläderna.   

Annie westerholm du är helt underbar, älskar dej <3

??!

Jag e så jävla trött på alla som sviker en. man tror att det är ens riktiga vän och man har jätte kul med den för stunden och när man vänder ryggen bort så händer nått helt annat som man inte trodde var möjligt. nån ljuger för en för att den inte ska bli ledsen för man tror att det e bästa lösningen för att inte göra den andra sur. eller så kommer man med en jätte dålig bortförklaring som man drar varge gång. det e ju fan bara kul att va många och om man är hemma hos nån har jag förstålse för att man kanske inte vill va så många men om man e ute, nä fyfan vad dåligt. ni kommer ju ändå bara tröttna på varann om ni ändå ska gå omkring och va med samma falska människor.. men nej, så e det inte jag vill att den ska tala sanning från början och att man inte ska vara tvungen att avslöja lögnen för att få vara med, ha rätt, få den andra att fatta att den var dum etc. jag trodde att vi hade nånting men nej jag trodde fel, ni e så falska. jag önskar att ni kunde fatta. jag vill vara er vän men om ni ska fortsätta ljuga och ha kul utan att seja något så många gånger som ni haft på ett så taskigt sett så skiter jag i er.

detta är inte mot en viss person, men jag vill att ni tänker efter och kanske märker att du är en av dom som jag skrivit om.

Sommarlov <3

Nu är det efterlängtade sommarlovet äntligen här :), jippie det kommer bli toppen. har gjort roliga saker sen skolavslutningen (igår) sovit över hos olivia med nåra andra roliga typer ;P. sen idag var jag med katta, annie och molly och hade kanonkul!! :D eftersom jag var ganska trött efter tältningen och allt socker jag fått i mej så var jag ganska lättroad och fick ett antal skrattanfall :P. på kvällen var jag på paula och stellas fest, roligt. men nu e jag as trött ha det braa, pusss.

Hej blogg.

nu e det efterlängtade sommarlovet äntligen här. jag sitter här och tänker på det gångna skolåret och lyssnar på imagine av john lennon och börjar nästan gråta. tänk vad bra det kan bli av något som man var missnöjd med från början. jag  minns så väl när jag fick se min klasslista och tänke; nej, så här kan jag inte ha det i fyra år.
men jo, tänk vad bra det har blivit och vad många nya kompisar jag fått killar som tjejer. och jag måste bara seja tack 6g för att ni finns. jag kommer sakna er så himla mycket under sommarn.

jag har inte bloggat på länge men här e lite saker jag gjort senaste tiden:
seglat med sofia,
badat massor,
vart med mina underbara kompisar,
hoppat studsmatta,
ätit glass,
sovit,
solat,
OCH MEST AV ALLT LÄNGTAT TILL SOMMARLOVET SOM ALLA ANDRA.
men alla de här sakerna var ganska självklara tt man gör på försommarn.

idag slutade vi halvtolv, och kollade bara på film och badade på alla lektioner. sen var jag med min älskling alice och hennes kompis lollo som e jätte söt och snäll på abacaf'é och åt luch och flumma och snacka lite :). sen gick jag och lice hem till mej.

nu ska jag gå och ta mej ett varmt bad och sen en kopp te, jag älskar te verkligen. imorrn börjar sommarlovet kan inte fatta.

PUSS JAG ÄLSKAR ER BOKSTAVLIGEN KOMPISAR <3