Bye bye baby

Hejdå, det här blir nog mitt sista inlägg innan jag drar. Men så lång tid handlar de faktiskt inte om. Men om ni har tråkigt kan ni alltid ta en titt på de här tråkiga bilderna så att ni kan minnas hur otroligt rolig jag är..





Visst belv man väldigt tagen av de här bilderna? :O


HA DET BÄST I SVERIGE! TJADÅ SOULMATES!

Tjugoåttonde oktober

Hejsan! Idag var jag i Gamla stan med Hedvig, Molly och Katarina. Vi fikade/lunchade på ett mysigt café. Efteråt gick vi på en guidad tur av Hedvig runt slottet. Hon är som ni kanske inte visste historienörd! Haha, men det är inget fel med det.
Gatorna är väldigt fina och trevliga, särskilt trevligt var det när vi var på jakt efter det speciella caféet som Molly och Katarina varit på förut. Men vi hittade tillslut.. så lång tid tog de faktiskt inte.
Efter Gamla stan gick jag hem til Hedvig en stund och myste med hennes gulliga katt Sidde och besökte lite bloggar.
Sen så åkte jag och spela tennis med Sofia en stund.
Och nu sitter jag här och skriver, och jag tror att det inte finns så mycket mer att berätta om den här dagen.




Haha den här sista som ni förstår är oseriös! :D Jag ser verkligen äckligt jobbig ut, Hedvig är jävligt bra på att spela bitch mohaha. Jag skratta direkt när jag såg den och då sa Hedvig att jag skrattar som en 4-åring men de andra sa det var gulligt :). Hedvig kanske har lite bitchdrag iallafall? ;)

Ha det bra
//hanna

Halloween

Tja, nu är de inte långt kvar tills jag drar iväg till turkiet! :) Det ska bli jätteskönt och jag ska köpa massor med roliga saker, och komma hem med massor med spännande bilder.
Men en grej som ska bli lite tråkigt är att jag missar den typ roligaste "högtiden" på hela året, halloween. Man får massor med gratis godis, och sen så är det bara kul att sminka upp sig och klä ut sig helt galet! :D Jag 'lskar att klä ut mig hur barnsligt det än verkar. Men men.. blir faktiskt räddad i nöden av Olivia som ska ha halloweenfest helgen efter! :) det var faktiskt ett tag sen jag "firade" det.. jag råkar alltid vara någon annan stans än hemma.
Jag har kvar alla roliga lösnäsor och vampyrtänder! MOHAHHAHA. Och en instruktion till sminkining av en äkta häxa!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ringa någon trevlig vän och sätta på en trevlig film :).
Det ger sig.. Om någon är intresserad så var jag med Sofia och Charlotte idag. Mycket trevligt.

Ha det gött, igelkött!
//hanna



New stuff

Hej hej

Äntligen har jag en ipod igen.. Jag vet att den här inte är så mycket att komma med men bättre än ingen alls. Min förra som ni kanske vet åkte med i tvättmaskinen och belv helt knäpp. Nu har jag tagit över min storebrors gamla. Ipod-mini. Som är allt annat än liten men när den kom tyckte man ju att den var  skitbra. jaja man ska absolut inte klaga.

Den är silverig och ser ut såhär:


//hanna

Candles

Nu när det är höstlov och det börjar bli kallare och mörkare tycker jag att det är trevligt att tända ljus! :) Jag älskar ljus, färger, som former, som storlekare, som dofter o.s.v Det kan bli så mycket mysigare med det och en helt annan stämmning! :D
Här är bara några av alla mina ljus...






//hanna


En fortsättning

På lördagen gjorde jag typ inget alls. Inget så värst intressant iallafall. Förutom på kvällen och en liten del av eftermiddagen då jag var med johanna. Vi gick en rolig promenad som alla våra promenader! :)
Och på kvällen gick vi och köpte godis och kolla på tv och spelade Gh. Hon är för jävla grym på det asså. Men jag är å andra sidan väldigt dålig haha. But I like it ;). Jag åt så mycket godis att jag mådde illa men jag hade inte ätit godis på en månad om inte mer så det var jag värd.

Idag eller inatt rättare sagt blev det vintertid. Det är på ett sätt bra för man för sova en timme mera. Iallafall känns det så men tyvär blir dagarna kortare och mörkare. Det gillar vi inte. På förrmiddagen spelade jag tennis och sen gick jag hem och åt hembakade pizza. MMM. Sen på eftermiddagen var jag på bio med familjen + mormor. Det var väldigt trevligt. Vi såg Mamma Mia. Bättre sent än aldrig, men det har aldrig blivit av. Jag tycker att den var jättebra. Den var varken seg eller dålig handling även om den ibland var lite löjlig. Och musiken var de bästa! helt klart! Men den var inte så bra som alla hade sagt. eller jag hade hört lite olika kritik men jag skulle ge den en 4 av 5. Låtarna spelas fortfarande i huvudet på mig. När vi kom hem åkte vi hem till oss och åt en aldeles utsökt middag.
Sen nu på kvällen gick jag en promenad med johanna. Det var kul. börjar typ bli en vana! Haha

//hanna

A couple of days

Hej hej, nu har jag en hel del att ta i tu med. Men det ska jag väl klara!
Jag börjar med fredag:
Jag hade en lika skön dag som jag trodde att den skulle bli. Rensakavsgrytan belv god och jag och Alice K lyckades än en gång :). Utvecklingssamtalet gick som en dans.. eller i allafall som en danskurs.
Efter skolan skulle jag vara med mina underbara vänner Anna och Lisa! :)
Men när utvecklingssamtalet var över och jag skulle få tag på dom hade anna inte sin mobil på sig och Lisa hade jag konstigt nog inte på nya mobilen. Ett okänt nummer had eringt mig under samtalet när jag hade ljudlöst och jag ringde självklart upp, i andra änden var det någon som busringde  och det var skrattretane det den pratade om. Det påminde om Anna men jag sa inget och la på. När jag nästan tappat hoppet att göra någonting med dom och istället trsaka hemmåt dyker två små muppar upp och fnissar. Ni förstår vilka jag menar.
Här är några bilder från hundpromenaden:




 
HAHAHA förlåt lisa men jag var bara tvungen :D
När vi kom in drack vi te och myste. Jag älskar lisas hus och hennes hund och henne själv förstås. Anna med för den delen. Men hon råkar inte bo där.
På kvällen var jag hemma och var allmänt osocial men det är man värd när det äntligen blivit höstlov.
Jag satt framför min självgjorda brasa och läste en bok om Istanbul. Dit beger jag mig nu på lovet.
brasan blev riktigt lyckad faktiskt.. man är ju ruttad ;)




Jag får nog sluta här så att det inte blir för långt men jag fortsätter så fort jag kan.

Ha' de
//hanna

Halva torsdagen

När vi hade slutat gick jag och anna hem till mig. Vi hittade gamla glasögon av olika slag. Sen spelade vi in en tysk skolfilm. Den blev faktiskt väldigt rolig :D.. Jag var en tönt som gick privatlektioner i tyska.. och anna var min stänga lärare. Mitt i filmen blev de som en musikvideo när jag sjöng om hur svårt det var. hahah. och anna sjöng o att hon har problem med killar på krogen att hon inte bara vill sitta inne och vara lärare. Vi använda mina kläder till scenkläder, tänk att ens egna kläder man bli så fula när man gör om dom och kombinerar helt galet.






Haha det är några av del bilderna vi tog. Men jag kan inte sluta skratta åt hur fula vi va!! asså FY. Jag tycker att annas leende passar bra till rollen :D

//hanna

Och nu ska vi tro på det här också?

Jag sitter och låtsas att plugga till hemkunskapsfrågorna imorgon. Jag har inte gjort någon av läxorna men här är det upp till bevis att man gjort den. De andra grejerna kan jag faktiskt och det är samma saker som man fått göra där så då vet ju hon att man kan det. Jaja för att komma till sak så tycker jag att det här är väldigt löjligt:  flickor ska äta 6 skivor ost medan killar får äta 7. Flickor får dricka 4 dl mjölk medan killar kan dricka 5... o.s.v Men tjena. det handlar ju om hur mycket man tränar och växer. Jag tycker man ska äta så mycket man vill, skönhet kommer innefrån!

Skön dag eller vad?

Hej hej. Nu är det verkligen inte långt kvar till höstlovet! :)
Min dag som jag har framför mig: Börjar med svenska kl.09.10 då lärarn bestämt att vi ska leka. Sedan hemkunsap, renskavsgryta med Alice k. SLUTAR 11.40!
har tyvär utvecklingssamtal kl. 12.00 men det gör inte så mycket det ska väl gå bra.
Just nu är jag rätt hungrig och trött men det blir nog bättre av att äta.

HA DET SÅ BRA!

//hanna

Tänk för att jag kan det!

Hej hej idag på träslöjden skulle jag börja på något nytt arbete och jag kom på att jag vill göra en galje, det är både enkelt och man har använding för den. Hedvig hänkade på min toppenidé. Men det som var så roligt var att jag har gjort en galje i ålstensskolan i gamla dar. Och den är fanemig bra! Det är en fiskmås med utbredda vingar liksom. Jag tror att pappa fick den i julklapp eller födelsedags present i fyran :)

Denna gång blir det nog ingen fågel men jag kommer nog på något annat bra.



//hanna

Om det ska vara på det viset

Hej nu är jag väldigt trött, jag har blodsocker fall. Idag slutade vi 11.40  pga av utvecklingssamtalen. Själv ska jag ha på fredag så det blir lång väntan. Efter skolan drog jag hem till Tova med Tova och paula i väntan på att Lisa skulle bli klar med sin sushilunch och utvecklingssamtla. Och jag måste bara säga att tova har ett av det finaste husen jag någonsin varit i. Jag har gått för bi det minst 100 gr men jag har aldrig kunnat se det invändigt. Jäklar säger jag bara.
När Lisa var klar masade jag mig hem till henne, där vi typ pratade och snacka minnen :)
En annan skön sak är att vi slapp den jobbiga franskaläxan till imorgon eftersom lärarn glömt den och tycker att vi kan det.




//hanna

Natural

Jag tycker det är synd att man bara ser mitt hår som bara brunt och inte så slingat. Det är dom där himla lockarna som förstör allt! Egentligen har jag ganska mycket blonda slingor i mitt hår men dom syns inte när jag inte har det plattat. Jag ska köpa en plattong bara att det aldrig blir av! Och jag vill ha en bra om jag nu ska köpa en och dom kostar upp mot 700 :S. Men det får man väl ta om man vill ha rakt hår, och det vill jag verkligen. Trivs så himla mycket bättre i det är lockigt.. men jag vet att alla tycker att lockigt är underbart och det är många tjejers drömma att få ha lockigt hår. Men do förstår inte hur det är när man väl har det.. jag menar inte att alla som har lockigt hår inte gillar det för det är de man ska. Men jag personligem gillar det inte.. jaja men kan inte få allt här i världen.






ABSOLUTA FAVORITER

Det finns verkligen några grejer i min garderob som jag älskar. Som jag aldrig skulle klara mig utan..


 mina alldelles underbara tofflor från Shepherd som även gör uggs
 Finns det nått skönare än att setta på mjukisbyxor när man kommer hem från skolan? Eller efter en hård träning.. eller tiotusen andra tillfällen

 Flippflopp! typ ända skorna under hela sommarhalvåret.. dessa är från h&m
Vantar! Hatar att frysa om händerna.. dom här är bäst
 Min tunika/tröja/tjocktröja från ginatricot med knappar längs hela ryggen och puffärmar. För endast 50 kr på rea.

//hanna

Som att gifta sig

Jag måste bara säga att det finns som vissa personer man gift sig med. Som man lovat att älska i nöd och lust, som man vet att man aldrig kommer sluta älska utan undantag. Vissa i mitt liv känner jag är säkrare kort än andra. Det menas inte som att jag inte gillar er lika mycket för det. Men de här personerna slutar man bara inte gilla för villka omständigheter som helst.. Och jag lovar er att jag inte kommer det, det kan jag svära på. De jag pratar om är några av de här, för dom sviker, spelar nån annan, dissar och ignorerar aldrig. Det är just därför ni är äkta vänner vilka och vem ni än är med så förändras ni inte, iallafall inte på något dåligt sätt.









JAG VILL BARA TACKA ER OTROLIGT MYCKET FÖR ATT NI FINNS.

No happy ending

Hej hej den här dagen började väl bra men sluta rätt dåligt. Jag hade sovmorgon oc var ensam hemma, kan det bli skönare? Badade länge och eftersom jag inte var särskilt hungrig. Men sen fick jag lite bråttom men han som alltid annars iallafall. På rasten gick jag anna och paula och kollade hur långa vi var och vårt BMI hos syster. Jag har inte växt en milimeter på ett helt år! Tänk om jag stannar här på 1,57? Nej så kan det inte vara. Jag hade fortfarande syn som en örn :P och mitt BMI var perfekt! BMI är för er som inte vet hur mycket man ska väga för sin längd.. Anna och paula vägde för lite och låg bara på 15 och jag på 17!! dom måste gå upp 6 kilo haha!! nejdå ni är så snygga så. Alla växer typ om mig :S Paula som är ganska kort är typ längre, anna också, emma min lille vän, och hela bunten! Min kusin blev jävligt glad när han idag märkte att han är en typ halv decimeter längre än mig!! det skiljer sej typ bara 2 månader mellan oss. Jaja... Det dåliga med den här dagen var på jumpan. Mitt absolut favoritämne gick alldelles åt spillo när divorna, det vill säga killarna kom fram. Vi spelade fotboll som är väldigt kul men dom var så jävla egoistiska och tänkte bara på att vinna och att dom själva är bäst. Massor med tjejer hade massor med bra lägen eller chanser men istället passar dom bakot eller in i gröten så att den chansen går förlorad bara för att dom inte ger tjejerna nåra chanser. Men jag vet att man aldrig ska ge upp och så men hur jävla lätt är det när dom fullständigt skiter i än även om man ropar. Men efter skolan var jag med emma det är alltid lika kul varge fredag och vi hittar alltid något vi skrattar åt. Idag var det några nya filmer haha :D

Sen till dålig sak nr 2 var att jag blev fett dissad av nåra kompisar nu ikväll. Men det orkar jag inte skriva så mycket om men jag tycker det var ganska dålig stil och gjorde mej lite ledsen.
Men jag har faktiskt vart på släktmiddag hos farmor och farfar nu ikväll. Det var trevligt. Det var typ som vanligt.. det vill säga att man typ spear kort när vi ätit och det blir alltid slagtvåa. Det är ett kortspel som går ut på att slå den som har lägst kort på händerna. Eftersom alla tar i för kung och fosterland så har jag typ ett blåmärke + att handen är halft bortdomnad. Men sånt får man leva med i vår släkt haha.

Imorrn vet jag inte vad jag ska göra men någonting blir det alltid ;)

//hanna


Sorry emma för att jag snodde de här bilderna



typ helgblogg eller?

Tja jag bloggar typ aldrig tisdag-torsdag eftersom jag är väldigt upptagen av en enda grej då, SKOLAN!
Men nu ska vi inte prata om sådana tråkigheter som skolan, nej för vet ni vad, det är snart höstlov. Vilket betyder att jag drar till turkiet! tjoho :)
Men först blir det helg, det ska bli skönt det med. Jag bloggar typ bara på Fredag-Måndag för då är det inte så mycket andra saker man måste  tänka på. Jaja den här veckan har vart helt okej de tre tidigare har varit mycket mer intensiva. Här kommer lite olika bilder från veckan.

 Min och paulas hundar som simon gjort

 

 Hanna och alice,söndag

//hanna

KUNGSBERGET 09 SÄGER JAG BARA!

Hej jag är bara så otroligt sugen på att kasta mig ut i skidbacken! Asså finns det nått härligare än att åka skidor i sol och glittrande vit, nypistad snö? Nej det tycker jag inte. Men det närmsta tillfället för mig att åka skidor blir väl kungsberget inte för att det är så svåra backar men kul iallafall, och det gör man med skolan. Asså fyfan vad det var lyckat förra året. Det var roligare än klassresan, och den var inte så dum den heller.  Men jag verkligen älskar att åka skidor och sen att göra det med dom man typ älskar från skolan är ju verkligen bäst. Men tyvär var det inte så många förra året från klassen men dom här sköningarna dög ialllafall: stella,emilia,eirik, gustav och axel! Men ni so inte var med förra året, som kan åka skidor och inte är rädd för att ha kul ska åka med! Det var verkligen bäst, ser fram emot det i år igen.
Här är lite bilder från förra året:










Ha det bra

//hanna


This is the life

Tjenare, sitter här och lyssnar på This is the life med Amy maccdonald. Den är väl allt bra får man säga!
Idag var jag hos tandläkarn istan innan skolan. Det gick väl bra, det blev guld denna gång. (på gummisnoddarna som sitter på själva klossarna eller vad man säger. Tyvär gick jag miste om min sovmorgon men  det är bara att bita ihop och gå vidare.
Jag hann tyvär till skolan med att bara missa en kvart av lektionen. Jaja nästa gång kommer jag missa mera för då ska jag dit en halvtimma senare. I skolan flöt allt på som vanligt. Vi fick tillbaka våra prov tre veckor efter att vi gjorde dom typ! Lite seg eller vad? Det gick väl hyfsat fick som alla andra. Ska vara nöjd men det är svårt, det är dom ämnena jag har svårast för och alltså är svårast. MATTE OCH NO! jag har inte särskilt svårt för No men det är jävligt tråkigt i vissa fall och då pallar man inte lyssna och då blir det sedan svårt.
Efter skolan var jag med anna som alla andra måndagar.
Nu är jag jävligt trött efteraom jag inte sovit så bra senaste dagarna.

Ha det gött, igelkött

/hanna

Nyheter på hög nivå

Om ni inte visste det så är hela tronnebergsbron avstängd! Varken tunnelbana, bil, cyckel eller något får komma över den och det beroro på att dom hittat en spricka i den! Förstår nu hur läskigt de här är, det är fler tusentals människor som tar sig över den varge dag tänk om den rasar ihop. Så för att komma in och ur stan måste man åka via solna vilket gör att det blir jättekaos! Och det värsta är att jag imorrn ska till tandläkarn i rusningstrafik, och är tvungen att om dom inte fixat det under natten åka tvärbana och byta från första tvärbanan till röda linjen och sedan till gröna för att komma till rådmansgatan! herregud säger jag bara. Det är här viktiga grejor.

//hanna

ALICE BALICE

Idag har jag spelat tennis på förmiddagen! Det var ruskigt kul i dag. Vi hade vikarie och vi fick köra jätteroliga övningar det tyckte iallafall jag som var lite dagenefter. Vi körde dödsvolley,fängelsehålan och rundtennis. För er som inte vet är det olika övningar.
Sen kom alice vid halvett som vi bestämt. Vi lekte mest runt på facebook, käka lunch gick en prommis köpte glass och åkte hem! Det var kul tycker jag :). Det var fin fint väder idag också.
Sen gick jag hem chillade och åt sedan en av världens godaste söndagsmiddagar. Mumns fillibabba!
Det går inte att lägga ut bilder men ni får se en annan gång.

Ha det bra//hanna


Youtube

Hej hej youtube är nog en av de bästa sidorna som finns om det är den bästa! Jag har massor med klipp jag vill visa eller tipsa om men jag fattar inte hur man lägger in det? Måste man vara medlem? Jaja skriv gärna en kommentar om du vet.

Tack//hanna

Konsumera mera

Min ekonomi går inte så bra. Det ororar mig. Tänk om jag kommer sluta som uteliggare när jag blir vuxen. JAg måste börja spara men det är jättesvårt! Varge gång jag hittar något jag vill ha köper jag det om jag har råd med det. Och om jag inte tar ut nästa månadspeng i förskott tar den iallafall slut första vecka ni månaden. Det ör hemskt!
Okej nu överdriver jag kanske lite men bra går det inte.
Jag samlade ihop alla mina kvotton från alla lådor och sånt jag sparat.. och det blev många kan jag säga det här är bara en bråkdel.



//hanna

Hemmafru

Hej den här dagen har v arit mycket skön och väldigt lång också konstigt nog. I förmiddas var jag inne i stan med Lina. Hon köpte nåra presenter. Hon hittade en väldigt fin klänning på Monki som till vår stora förvåning kostade 700. Jag hittade ett fint linne som jag inte köpte. Jag kanske köper det i November i stället. Fast då e det lite kallt att ha linne. Anyvway så köpte jag ett jättebra mineralpuder för endast 59 kr. Tack anna och hedda som tipsade mig. Och tuggummi köpte jag! Hur klarar man sig utan det?
Sen åkte jag och lina hem efter våra ärenden som hade tagit mindre än två timmar! Hon fixade håret på mig och jag gick sedan hem. Håret är nu rakt och väldigt fint.
Här hemma håller jag på att fixa och dona med olika saker. Städa, flytta om nåra saker, rensa och röja.
Min säng blev väldigt mysig när jag bytte till vintertäcket, som ett stort fluff.
Här e lite bilder från dagen:







ha det bra//hanna


Det artar sig

Det har faktiskt börjat bli flera kommentarer och besökare på bloggen under den typ senaste månaden. Jättebra! fortsätt så det betyder absolut inte att ni ska sluta.. jag ger er bara lite beröm :)...

/hanna

Nu jävlar.

Tjenare jag känner att de verkligen var gått för lång tid sen senaste uppdateringen. Nu är det fredag senkväll och jag kom hem från Anna Agardh för ett tag sen.Det var jättemysigt. Eftersom jag har mycket att berätta tar jag typ fem saker från varge dag.. jag måste bara säga att jag är mycket trött. framför allt på skolan:

Tis: Ganska kort skön dag, gick hem och försökte plugga det gick sådär. Spelade tennsi på kvällen. Inte så mycket mer hände..
Ons: Låååång tråkig dag 8-4 blää. Vi slutade med jumpa som vanligt, slog person bästa två varv på slingan. Jippie! gick hem och plugga skiten ur mej fastän jag var skittrött.
Tors: hade so-prov, gick nog bra faktiskt. Ganska lång dag oskönare än onsadagen trots kortare.. var med eirik och gustav efter skolan. skrev klart en svenskaanalys in på nästan natten.
Fre:Vandringsdag, mycket trött sådan. Kaos.Åt godis med hedvig och myste.Var med emma och lina. Emma och jag skrattade tills vi kikna. Var med några trevliga tjejor på kvällen.
Lör(imorrn): Ska åka till stan med Lina, Fest på kvälllen.
Sön(övermorrn): Vara med alice, spela tennis.

Han en bra helg!
//Hanna


Tisdagens mellanmål, vaniljyougurth med russin. Och en banana.

 Läxor prov och inlämmningar

 En bild från vandringen

Advokat eller något sådant

Det här låter nog ganska nördigt men jag vill nog jobba med något som har med samhällskunskap att göra. Jag älskar lag och rätt och stadsvetenskap! För er som inte vet vad det är så är det typ politik, vad man har för sätt att rösta på om det är demokrati eller diktatur och sådant. Jag tycker även att modern historia är väldigt intressant, om förintelsen och sånt. Jag älskar Morden i midsomer och om olika straff och brottslingar. Så bli inte förvånad om ni ser mig i tidningen advokat i rättegången var; aa jag då. Haha jag är geak men de står jag för, XD.

puss//hanna





 

Det blev såhär

Hej idag började jag dagen med att bli osamsm med Daniel vid frkosten eftersom jag inte han duka av och vi var de sista som åt i familjen. Han skrek på mig men det skte jag i... Jag han iallafall till skolan med lite marginal konstigt nog. Jag hann faktiskt springa till klövervägen på en minut tror de eller ej och sen gick jag uppför backen med sällskap av stella resten. Vi fick vara i datasalen på no:n vilket betyder att man knappt gör nånting men att man ska göra resten hemma om man inte bllev klar (om ingen blev). Sen var matten väldigt kort idag eftersom no:n var längre.. så dana pratade bort lektionen förutom att vi fick fylla i nåra papper till utvecklingssamtalet. Inte så jobbigt.. Sen var de bara engelska kvar och det gick som en dans på rosor... med philips färscha andedräkt i örat.. förlåt men testa tandkräm.

Efter skolan var jag med Anna, hon tvingade på mig tre storlekar försmå inlines. Vi åkte lite men kände att jag inte kunde använda min erfarenheter när de klämde så mycket. Sen gick vi in och åt mellanmål jag åt vanligglass med smält mörk choklad. Otroligt nyttig.. iallafall inte glassen.
Sen när jag kom hem var till min stora förvåning Daniel inte arg längre. Han var faktiskt jätte glad och trevlig mot mig trodde att han smidit någon fin plan eller så men icke det var naturligt eftersom han har fortsatt med det ända tills nu..
Du kanske har mognat iallafall, tack bror!
Sen lagade vi middag och snackade o sånt.



En konstig bild jag bjuder på

puss//hanna

Händer, fötter och Hedvig


Hej hej nu har  söndagen också gått vilket betyder att det snart är skola igen! :(  men  jag kan berätta för er vad jag hunnit göra under denna helg...
Lördag: Emma har sovit över hos mig, vilket var väldans mysigt. Vi såg på greas på kvällen den är så sjukt bra älskar den verkligen. Emma hade gymnastik kl. 09.00 och åkte ifrån mej 08.40 efter att vi gått upp kl. 08.00! på en lördag! jaja det var lika bra då hinner man ta vara mer på dagen.. Efter att Emma åkt satte jag mej vid datorn lite och sen åkte jag till stan med Anna. I stan köpte jag ett par jumpaskort (för utomhusbruk) av märket nike, ett par jättemysiga vantar från ginatricot av läder med flees innuti :). Och några tandborstar på apotket till tandställningen.

På kvällen var jag dödstrött när jag skulle laga mat och sedan äta den. Men jag gick som planerat till Heddas filmkväll iallafall. Jag blev piggare just innan jag skulle gå av adrenalinet tror jag. Det var kul... vi orkade så klart inte förlja alla reglerna efter punkt och procka som skolan kommit på om utekvällar.

Söndag: Idag var jag väldigt trött när jag vaknade, jag undrar om det berodde på drinken Molly och Hedda hade mixat ihop igår..höhö anyway så gick jag upp och åt frukost och bytte om och fick till ovanlighetens skull skuts till tennisen eftersom pappa skulle åka och träna. Vi hade en vikarie.. eftersom det var storm ute och Annie vi skuts hem så fick jag åka med dem.

Sen vid två kom Hedda hem till mig... Vi hade otroligt mysigt med regn och rusk utanför väggarna. Vi drack te och åt chokladpudding! smaskens! Sen hjälpte Hedda mig med gesignen på min blogg. Jag är så dålig på allt det där som man måste göra själv med HTML och allt sådant. Tack så mycket :) Hon är ingen männinska hon är en ängel <3

Älskar er alla som var med i detta inlägg, även dom som jag inte skrivit namnen på hos Hedda.

Puss //hanna

Studiernas dag som blev perfekt

Hej hej idag hade vi studie dag men jag ängnade mej inte riktigt till att studera. Nej, jag var med Emma istället!
Vid ellva var jag hos emma redan så var vi hemma hos henne ett tag, hon åt frukost när jag kom.
Sen vid tolv kanske så gick vi ut och tog massor med fina lövbilder med våra kameror. På vägen tillbaka tog vi varsin smothie på Parkkonditori. Sen gick vi hem till emma igen och överförde alla bilder och gjorde lunch. Det blev keldas tomatsoppa med pasta och vitlöksbaguette. mums! Sen gjorde vi inte så mycket men efter ett tag satte vi igång med en kladdkakesmet. Sen såg vi lite roliga klipp på youtube, åt lite av kakan och gick sedan hem och hämta cykeln för att åka ner till pizzeriavedugnen i alvik. För att där äta middag med pappa och Daniel.
Nu tycker ni säkert att det låter som att jag bara äter på dagarna men jag har gjort mer saker emellan måltiderna än vad jag skrivit! Snart kommer nog Emma som ska sova här.

Puss //hanna










En del grejor, you now?

Hej hej jag har inte uppdaterat mej på länge men det beror förstochfrämst på skolan. Det har vart så mycket saker men nu är det äntligen studiedag och sedan helg. Jag har iallafall köpt en ny kappa på h&m.
Den är fin jag kan lägga ut en bild senare. Vi hade skolfoto i tisdags också det gick nu väldigt dåligt jag sa till fotografen efter att ha fått se de första bilderna på datorn en gång och sedan bett om en ny gång att jag såg drågad ut på den bilden. Hon höll med. Haha a litle bit strange. Men det var väldigt svårt att sitta som hn ville det var hur komplicerat som helst och man ser säkert ut som en hygena med nackspärr. Jag lägger ut bilderna  när de kommer. Det längtar man till i en hel månad! :) Men sen blir man alltid lika besviken när de kommer igen. haha :(
Jaja nu ska jag äta middag snart tror jag.

 Jag är en hårig boll!

See you later aligator


//hanna

Bra gjort säger jag bara.

Hej idag hade vi matteprov, det gick väl helt okej tror jag.
Men nu ska jag komma till det hemska som hände idag, Jo larmet gick. Och det var nog det läskigaste, jobbigaste, hemskaste och jag vet inte vad på riktig länge. Det gick inte att stänga av det och knapparna fngerade typ inte. De på larmcentralen sa att det bara var jag som kunde stänga va det men det gick inte och knapparna trycktes in och stannade. Som tur var kom mormor hit som vanligt och utan henne vet jag inte vad som hade hänt. På en blogg kanske man inte ska vara för tydlig och detaljerad med sånt här men det var iallafall otrolig läskigt och det stängde av sej av sej självt men sen gick det på igen, och det höll på att tjuta i kanske en halvtimme innan jag fick av det helt och kunde ringa tillbaka till pappa som var påväg från jobbet och insellatören och alla som vi var tvungna att ringa för att få av det. Nu berättade jag inte så detaljerat men jag vågar inte röra det här larmet förrens han som är här mnu gör det idiotsäkert.
Jag måste bara tillägga en grej, skaparna har verkligen lyckats med att få en att få panik även om man vänjer sig efter ett tag. Jag började nästan gråta och ni som känner mej väl vet hur sällan jag gråter. Jag visste ju liksom inte om larmet var på eller avstängt eller om det kunde gå ingågn igen när som helst? Mitt hjärta kommer nog inte banka när jag är 50 jag gjorde av med alla slagen idag istället.

/hanna