En fortsättning

På lördagen gjorde jag typ inget alls. Inget så värst intressant iallafall. Förutom på kvällen och en liten del av eftermiddagen då jag var med johanna. Vi gick en rolig promenad som alla våra promenader! :)
Och på kvällen gick vi och köpte godis och kolla på tv och spelade Gh. Hon är för jävla grym på det asså. Men jag är å andra sidan väldigt dålig haha. But I like it ;). Jag åt så mycket godis att jag mådde illa men jag hade inte ätit godis på en månad om inte mer så det var jag värd.

Idag eller inatt rättare sagt blev det vintertid. Det är på ett sätt bra för man för sova en timme mera. Iallafall känns det så men tyvär blir dagarna kortare och mörkare. Det gillar vi inte. På förrmiddagen spelade jag tennis och sen gick jag hem och åt hembakade pizza. MMM. Sen på eftermiddagen var jag på bio med familjen + mormor. Det var väldigt trevligt. Vi såg Mamma Mia. Bättre sent än aldrig, men det har aldrig blivit av. Jag tycker att den var jättebra. Den var varken seg eller dålig handling även om den ibland var lite löjlig. Och musiken var de bästa! helt klart! Men den var inte så bra som alla hade sagt. eller jag hade hört lite olika kritik men jag skulle ge den en 4 av 5. Låtarna spelas fortfarande i huvudet på mig. När vi kom hem åkte vi hem till oss och åt en aldeles utsökt middag.
Sen nu på kvällen gick jag en promenad med johanna. Det var kul. börjar typ bli en vana! Haha

//hanna

Kommentarer
JOJO

Haha, vi o våra vanor alltså :)

2008-10-26 @ 22:30:35
URL: http://anywayday.blogg.se/
hanna

haha

2008-10-26 @ 22:32:10
URL: http://skrattarn.blogg.se/
emilia

jag är så stolt! jag vet vad Gh står för.. Gh=guitar hero. (johanna lärde mig det) .:P haha

2008-10-27 @ 09:57:57
URL: http://enrosenknopp.blogg.se/
hanna

haha, grattis! :) det har funnits ett tag ;)

2008-10-27 @ 10:03:18
URL: http://skrattarn.blogg.se/
JOJO

Du är sååå duktig Emilia :D

2008-10-28 @ 11:24:36
URL: http://anywayday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback