Skattjakt efter Odd Molly

Tjena tjena mittbena.
Idag började jag dagen med att spela lite oseriös tennsi med Annie och Sofia eftersom tränare inte var där. Han hade sagt förra gången att han inte skulle komma och fixa en ersättare, men icke.
Sen vid ett, halvtvå tiden åkte jag till Odd Molly utförsäljning med Sofia, Sofias storasyster och Sofias mamma.
Det var inte så mycket folk som man kunde tro, vilket var väldigt skönt som man hade kunnat tro.
Men man var egentligen tvungen att ha en inbjudan för att komma in men den behövde man aldrig visa så det var frittfram. Men jag tror inte så många hittar dit om man inte känner till att det ska vara.
Kort sagt köpte jag två tröjor, ett linne och en t-shirt för sammanlagt 450 kr. Vilket kap!
Sen åkte Sofias mamma hem eller något och jag, Gabb och Sofia gick vidare till själva affärsagtorna.
Jag var på jakt efter en kappa jag provat för några veckor sen men inte alls trodde var så efterfrågad med tanke på hur många andra snygga kappor H&M haft i år så fanns den inte någon stans! Det här jag nog sagt tio gr idag, "Den är svart med blixtlås och puffärmar och ganska lång" och iblan tillade "den har två snören såhär.. och den är rätt tunn". och efter att ha vart i nästan varenda hmbutik hittar vi den fast i vinröd och mörkgrå. Bättre än inget alls jag blev bara överlycklig av att få se modellen. Jag provade båda och kom fram till att den grå var bäst och lättast att kombinera till. Då var problemet löst tänkre ni då, men nej. Jag har inte råd med den eftersom jag gjorde av med nästan alla pengar på Odd Molly. Så jag står mellan ett svårt val att låna av Gabb eller Sofia eller hänga undan den till imorrn då mamma ska ta ut sin personalrabbat på strumpbyxorna och kappan. Så blev det, även om kassörskan sa att man inte fick det. Men tänk nu om hon nu mot all förmodan låter nån annan köpa eller prova den!
Jaja det här inlägget blev väldans långt så här avslutar jag med lite bilder.

Linnet

 bakifrån

T-shirten

Bakifrån
vilken ska jag ha på skolfotot!!??

/hanna


Samma hus

Hej hej idag var det fredag! det gillar vi.
När skolan var slut efter att ha ätit en andra fukost och en luch i skolan gick jag hem till Emma.
Vi gör alltid något på fredagar det är en god vana.
Vi gjorde inte speciellt mycket, som vanligt alltså. Vi åt mest bara mellis och pratade. Sen jag på lite när hon stickade sin mössa. Den blir faktiskt jättefin! Ser typ köpt ut.
Sen gick jag hem och logga in lite på datorn innan middagen.
Vid halvniotiden gick jag till Hedvig som bor i samma lägenhetshus som Emma. För att därifrån åka hem till Nelly i Högland på typ filmkväll. Det var mysigt vi såg på en rolig men konstig film som hette typ Rödluvan.

Här är ialf lite bilder från dagen:
 Min sko

 Fina blommor utanför Emma/Hedvig



Emmas fina gardin

 Mössan

Emma :)

Mössan

Emma :D

 HÖST





Jag och Hedvig på väg hem

ha det bra
//hanna

Bara jag?

Hej är det bara jag som inte fattar hur man gör en egen "framsida" eller vad man ska kalla det. Jag försöker alltså säga att jag inte förstår hur man gör en egen bakrund bakom sin slogan eller bloggnamnet där det på min blogg står hanna, go o gla' men med vit bakrund. Så nogon som vet eller kan, skulle vilja skriva en förklaring eller berätta för mej skulle vara jättekul.

Tack o adjö korv med brö'

Bryan Adams

Tja, är det bara jag som älskar hans lite hesa risiga röst. Men som är så sjukt bra! Jag önskar att jag hade levt då han var som störst... Men det var ju ett tag sen. Mina två favoriter är, Summer of 69 och Heaven. Dem är inte så lika men jag älskar båda verkligen särskilt det i början av heaven; Oh thinking about our younger years.. asså låten är typ en sånhär typsik tryckar låt som man hade på discona i femman och sånt så när refrängen kommer känner man verkligen igen den, men jag har aldrig tänkt på hur bra den faktiskt är så om ni inte har hört den gå in på youtube direkt!

                                                                              
                                            

//hanna

Till lärarinnans fördel

Hej idag sa var kf att vi slapp matten imorrn kl. 08.00 för att hon kände sej förkyld och behövde sova den timmen för att orka med resten av dagen. Kan man verkligten säga så som lärare att man inte orkar komma första timmen för att man vill sova istället? Jaja det e ju både skönt för henne och oss så man ska inte klaga...

Autumn...

I inlägget Today skulle det stått krattat nyklippt gräs istället för löv. Där har vi verkligen ett bevis på att det verkligen är påväg att bli höst, att man tänker höst istället för sommar, som om ingen visste det eller? Ibland undrar jag hur jag tänker.. Jaja men jag tycker att nyklippt gräs luktar otroligt gott en av mina favoitdofter faktiskt! Det  luktar liksom sommar, då ingen är hemma nästan det är helt öde, en dag som man vaknar sent och det är varmt och man ska träffa en kompis och dra ner till solvik och bada och så träffar man flera där så äter man glass o spelar minigolf o.s.v....
Förresten tycker jag att ni är dåliga på att kommentera, det är bara min trogne Johanna som gör det för varge inlägg! tack hihi.

 
                                                     Emma


Fiffigt Elin!

Hej hej jag har äntligen kommit på hur man lägger över låtar från itunes till mobilen!! och då menar jag verkligen äntligen. Det var inte ett dugg svårt, ibland funderar jag faktiskt på om jag är IQbefriad eller inte? Sen kom jag på hur man förde över bilder, ännu enklare! Jag förstår inte varför dom skickar med en himla usb-kabel som man inte ens ska ha till nått. jag som hålt  på o kämpat o klickat för fulla muggar! Jaja nu har jag iallafall förstått hur man gör det är huvudsaken. Tack!
Nåra bilder från mobilen...

 Berlin

 Jag i annies bil! :)

 Molly o katarina

 Anna, världens bästa vän

 Världens snyggaste lina, som såg ut som en modell i sin snygga odd molly kappa och mörkbrunt hår med lugg.

 Paula på rasten i fredags på berget

Seeegt

Varför råkar det vara så att det segaste godiset är det det godaste? Det är faktiskt väldigt segt att inte få äta hårda eller sega skaer när man har tandställning. Men jag klarar mej inte utan så jag äter ändå! Busfrö va?
Men det hemskaste utav allt är att man inte få tugga tuggummi!? och det är jag typ beroende av.
Sist jag var hos henne och hon såg att jag hade det blev hon lite småsur. mohahah hon skulle bara veta!
Jaja det var allt för den här sekunden... hejdåååå

 


Today

Idag har jag typ gjort två saker; Spelat tennis och krattat löv. Vilket liv va?
Fast var med Anna, Amanda o Lisa på morgonen..
Imorgon är helgen slut. bajs!
Om en vecka är det skolfoto, jag måste bli bra i år!!! Och i år ska jag ha nått svart, ialf inte vitt som förra året då lyste jag typ bland allt svart, men det fanns för många fel för att seja på förr årets, suck. det är egentligen lite dåligt att dom fångar ett utseende eller intryck på en bild..jaja
Nu måste jag ta ågot att äta innanjag dör...
/Hanna


I en Grön Lund

Igår var jag på grönan hela dagen med Anna, Lisa & Amanda. Det var väldns kul,  men det bästa utav allt var det var alldelles gratis för oss! Annas mamma hade fått fyra gratisbiljetter där det ingick åkband, inträde och sockervadd! Tack!
Vi åkte allt mn kan tänka sej och mellan tio o tolv så var det bara för dom med VIP som kunde va där så då var det knappt nån kö alls. Jag klarade iallafall mitt mål, frittfall tilt. Och det var sjukt kul.. jag tänkte liksom innan om jag vågar åka det vågr jag åka allt.. men jag hade redan åkt allt innan haha. Men det bästa är typ att man ser hela stockholm i sex sekunder innan dom släpper ner en... man ser typ hur långt bort som helst globen, stadshuset, riddarfjärden, söder m.m

Sen på kvällen sov Anna,Amanda o Lisa över hos mej som planerat. Det  var jättemysigt. Vi hade massor med ljus och skålar med olika saker i... Amanda var alldelles konstig på natten vi visste inte om hon sov eller var vaken, för hon satte sej upp och pratde iland och gjorde jätte konstiga rörelser. och varge gång jag satte på en ringsignalpå min mobil som heter thirller så satte hon sej up som en blixt och när vi stängde av den trillade hon ner död på kudden. hahhahah. så jag o Anna blev skiträdda där i min mörka källare med lisa som var typ oväckbar.

Seven months

Hej ville bara uppmärksamma om att jag idag haft bloggen i sju månader. Grattis grattis får man väl säga....

To Bad

Hejsan hoppsan lillebror!

Jag har många saker att vara arg för...

1. Igår belv jag typ nobbad av min tennistränare! Hon sa att jag skulle byta grupp för att jag inte var tillräckligt bra, och att jag behövde öva mer på grunderna innan jag gick vidare. Så jag fick en tid kl sju till åtta på kvällen istället vilket jag inte vill alls. Plus att jag inte känner nån i den gruppen. men det e bästa tränarn..
Okej nu kan gissa vad ni tänker; Men om du inte är tillräckligt säker kanske du ska byta det var väl inte så konstig?
Men saken är att jag nästan är lika bra som dom andra i min grupp dom har spelat mycket längre än mej men jag har kommit upp på den nivån fort. Och varför blev jag då plaserad där från början? Men det värsta utavallt va att hon frågade om jag tyckte det var okej? Jag blev så jävla arg när hon bara föreslog(eller bad mej) att byta och sen om hon frågar om jag tycker det är okej? Nej, vad tror hon egentligen. Jag grät inombords resten av träningen typ, kändes ju inte så kul att va där då... Men trots allt berömde hon mig as mycket under lektionen...

2. Jag har skitmycket läxor som bara ligger och väntar på att jag ska sätta igång me dom... I franska ska jag kunna skriva en hel text och ha med " han är ingengör för peugeot"... och nästa vecka ska vi ha två prov i fysik o matte!!

3. Det blir bara mörkare och mörkare för varge dag som går och vädret blir bara tråkigare och tråkigare...

4. Min ekonomi är dålig...

/hanna :)

Kommer aldrig glömma

Jag vet att det var ett tag sen nu men när kylan kryper sej fram i september och man är tvungen att byta bort sommartäcket till ett tjockare börjar jag längta tillbaks till grekland med emma. Det var så härligt att det är helt sanslöst. Men nu ska jag inte prata om det l'ängre, ni får se nåra av bilderna istället...
                                                                              


                                                                                 


        


  



                                                                               



        
Älskar dej emma                                          

Saturday

Idag har jag haft en riktigt skön dag,

Jag sover till ca 10.30 och går därmed upp och ner för att äta frukost.
Efter frukosten sitter hela familjen och snackar resplaner...
Sen fortsätter dagen med att jag sitter ramför datorn med en film och ritar... lite barnsligt men så skönt.
Jag tar ett långt bad och äter lunch,
På seneftermiddagen när jag hunnit se två filmer och ritat mycket kläder går jag ut i det kalla, höstiga septembervädret för att plocka plommon.
Jag funderade sedan på att baka en kaka men det var mycket som sa att det inte var en bra idé att göra när jag var ensam hemma.(duktig på att baka) nott.
SEn när min bror kommit hem lagar vi en utsökt lördagmiddag, bestående av antrikott, klyftpotatis med vitlökssmör och sallad. Det smakade toppen!
Kan man toppa en sånhär dag bättre än spendera kvällen med sin käraste v'än Anna? Nej, iallafall kom jag inte på något så jag bjöd hit henne. Vi hade som banligt jättekul och skratta tills vi grät.

Många skratt/ Hanna








                                                                                     





                                                                                     




                                                                                     

HELLO THERE SWEETIIE

Idag(tisdag) har jag vart i skolan. Ja det var som alla andra tisdagar, lagom tråkigt lagom kul. Efter skolan spelade jag tennis med Charlotte o Amelia. De gick mycket bättre idag än förra veckan. Kan ha vart min nya tränare, när man ska ha en ny tänker man liksom "  nu ska jag visa henne vad jag kan" och då blir det oftast dåligt men idag hade jag annan inställning och det gick mycket bättre och fick massor med beröm. :)

I går var det måndag och vi hade som alla måndagar kort dag! härligt!
Efter skolan var jag med härliga paula :).
Vi bakade en supersmarrig kladdkaka som tog slut på några ögonblick. Sen träffade vi paulas super gulliga lillebror Otto! han e bara en månad och nåra veckor. Vill också ha en men det är bara att glömma.. :P

I helgen var jag på lördagen hemma hela dagen gick upp sent och åt sen frukost som en äkta helg asså. Sen efter lumch satte jag igång  och jobba! jag hjälpte mamma o pappa med deras fest. PÅ kvällen var servi tris och känade i hop 250 spenn!

Som jag sen på söndageftermiddag efter en timme tennis med annie. åkte in till stan med charlotte och köpte en tröja på monki typ svart lite magtröja och en knallblå mössa  på gina tricot.

Tack o hej lever pastej hoppar in i duschen!

Morrgondagens 2






Ser tjock ut på bilderna.. :P

Jeans: cheep monday

Tubtop: ginatricot

Klacksor:ffuzzies

Skärp: mammas gamla minns ej märket         

/hanna

Ett år = Ett år kvar

Hej hej, i söndags (31/8) fyllde jag tandställning ett år.  Jag känner mej ganska duktig som klarat ett helt år utan att göra sönder den eller få ett enda hål! Nu är det bara ett år kvar men det gör inget, ska man bli fin får man lida pin!