You're my little angels










Hahhaha, sista bilden är så rolig. Han är så trött på mig och lägger huvudet mellan händerna och ger av sig en lätt suck.
Men ni är för söta. Josefine och Douglas. Oslagbara.

Vacker


Spring, spring




Hejsan svejsan kapriofolgren(bilden) och den luktar så ofantligt gott sen när dne slår ut. Men det är riktigt fint ute nu med. Det har börjat bli grön och blommigt. Grannarnas körsbärsträd blommar och det är så galet fint. Som i körsbärsdalen i bröderna lejonhjärta.
Idag har jag vart i skolan och på So:n vare ganska skönt för då satt alla bakom varsin laptop och man fick titta på en flummig film. Sen på franskan så fick vi sluta tjugo min tidigare och hade därför bara en halvtimmas lektion. Sen på svenskan såg vi bara på film typ och filmen är så jävla bra! Billy Elliot. jag älsar den och huvudkaraktären är så galet bra på att steppa. Åhh kulkul. Matte fick vi bara skriva lite saker till föräldramötete typ.
Sen tennis och så vidare. Nu ska jag göra matteläxa och sen äta. Au revoir!
//hanna

Ingen tråkig måndag här inte




Tröja - Lacoste
Shorts - BikBok
Skärp - Monki
Skor - Converse
Jacka - Gina tricot
Väcka - Mulberry

Idag, var jag såklart i skolan. Och efter det barnvakt. Nu på kvällen har jag fixat en massa grjer och gjort så att jag har koll på mitt liv som är lätt att tappa. Kollen alltså. Nej nu måste jag sova. Annars kommer jag komma försent till skolan imorrn..
Puss
//hanna


 
Är inte dehär träden fantastiska? I love them.

Det finns så mycket att titta på när sommaren kommit till oss..

Hallå där köp blåbär!
Nu har jag alldeles för mycket att ta igen här min lilla blogg. Det mesta får ersättas med bilder:
På fredagen var jag med bästis emmsi pemmsi, vi var rikitgt våriga vi, oc fikade på park, satt ute, gick hem och studsade. kulkulkul. Varmtvarmtvarmt. Kväll, kusin från Skåne kom. Sminkade brorsa till en studentskiva och åt glass och drack Orangina.

Rast, med emilia och pulan (Paula bakom mobilen)

Hallonsoda och chokladbiskvi, GOTT!




Lördag
Jag och kusin vitamin hoppar stusmatta, tog typ inga bilder den dagen.


Söndag, lämnade kusin på flygplats, sov länge, snackade, plantagen, farmor farfar, trädgård, Paula & Tova, och senare Amanda, Hanna och O.J.På kvällen störskön prommenad med Mandsi Pandsi :)

Träskor! Bara ben! Ja!

Planterade, den här fina blomman.. och lite annat tissel och tassel i trädgården. Älskar våren!



Nej nu orkar jag varken skriva eller lägga in fler bilder. Jag får fortsätta en annan gång. Kort sammanfattning; Jag älskar våren, värmen och solen.
Puss
//hanna

Värme

Hejsan, livet leker medan solen schteker. Jag bloggar mer imorgon. Då kommer även bilder och lite fakta :)

Mitt ansikte ser ganska konstigt ut på den här bilden men det är den enda bilden som emma lagt ut än och som visar ungefär vad jag hade på mig igår. en av de härligaste frdagrna på riktigt länge:
Tights-H&M
Skor-Converse All star
Svart långt linne-Monki
Jeansskjorta-SAND
Tunn jacka-Gina tricot
Väska-Gina tricot

Pusspuss
//hanna

Hejsan hoppsan Kjerstin!

Amen tjenare amigos. Tänk vad fort tiden går och vad lite bloggande det blir.
Här är lite kuriosa om mitt liv: 
 
1. Jag mår prima fina förutom min onda armbåge och knä. men mentalt helt suverränt!
2. Inte långt till maj vilket betyder att man kan bada, jag fyller år och KLASSRESA! Ohhh vad galet bra de blir. eftersom mamma är klasförälder kanske man kan styra lite om vad vi kommer göra. Och om inget konstigt skulle inträffa så ska inte mamma åka med. yes! Hehe :).
3. Har blivit ett stort fan av Veronica Maggio, har vart det ett tag men hon är verkligen bra.
4. Helgen kommer en skön kusin vitamin.
5. Det är ganska vårigt ute och det ska slå om till varme i veckoslutet! :D
6. Jag har gjort om lite i mitt rum, skööönt.
7. No:n är askul och det är bara roligt.

Helgen var iallafall asbra och den avslutades med en prommenad med O.J. Sen minns jag inte så mycket mer. På måndagen var jag barnvakt åt mina älskade barnvaktsbarn. Dom hade fått en studsmatta, en stor och riktigt najsigt studsig med nät runt så det var jättekul att hoppa på den och jag kunde imponera lite med mina volter. Sen såg jag ett skitbra pogram om flygolyckan på Hudson river i USA och det var det bästa nyhetspogrammet jag nbågonsin sätt. Så otrligt gripande och bra gjort. Sen blev det prommenad med Mands och O.J och vi gick ner till klipporna längst bort vid ålstensägen och satt insvepta i filtar och drack söderte och pratade samtigt som vi tittade ut över det svarta vattnet.
Tisdag, tennis och cahrlotte på eftermiddagen. Onsdag, (idag) minns inte så mycket. Rolig Nolektion med mycket prat. flummig sista mattelktion ute i korridoren med Paula, O.A och Mands :D Och sen gympa med höjhopp och jag skadade mig. Inte bra. Men men , jag tar det.

Vad långt det blev nu.. här kommer bilder :)





Lite bilder från min och O.J:s promenad i söndags :) SOLSKEN=MELIKE

Hejdå, kisses
//hanna


Me like



Vita, låga. Snyggt.

Bara för att vi är vi.

Hej på er!
Middagen hos Emma igår var mysig. (de blir iochförsig förregår eftersom klockan är efter midnatt) vi ritade också kläder och det har jag faktiskt hyfsad talang för! Men om man kastar en blick på Emmas papper ger man bara irån sig en lätt suck och fortsätter färglägga klänningarna man drömmer med i in i det nostalgiska sommarlovet. Jaja, sen skulle iallafall Emmaiväg på annat håll och jag gick hem till ett folktomt hus. Placerade mig framför datorn med en telefon i hopp om att hitta någon att spendera kvällen med. (det lter som att jag hade ganska tråkigt, men inte alls inte alls) efter lite om och men så gick allt i lås och O.J och Mandsi kom hit och vi hade mycket skoj! Vi såg på första Pippifilmen, helt klart min favoritfilm och sen hade vi teaparty och sedan blev det American Beauty. Sen blev det pratpratprat, sen jämföra muskler mitt i natten samt köra nittiogradersställning längst. Mycket normalt ;). Sen sov vi och åt brunch bestående av pankakor med banan och glass och sedan hoppa studsmatta. Sen hamande vi i sängen igen, segade oss. Sen tog vi oss samman och åkte in till lilla västermalmsgallerian och Ö&B. HAHA! I princip gjorde vi ingenting på hela dagen. Fett med najs!

Sen slank jag in hos Mands nåra minuter och gick sedan hem och gjorde min och bror mins paradrätt. Den blev ovanligt lyckad idag! :) Sedan blev det bästis! Vi såg på Robinsson och fortsatte att rita kläder :9 hihi. Och så fick jag massage, det bästa gud har åstadkommit! Sen blev Emma den tråkmånsen väldigt trött så jag cyklade hem och nu sitter jag här och bestämde just att imorgon/idag söndag iallafall ska bli en klassisk söndag. Lite plugg, prommenad, bloggande, fotande och mys. GÖTT!



Bilder, ja som ni borde se.

Nu ska jag sussa!
Pusspuss
//hanna

www.skrattarn.blogg.se

Tjaaa!
Jag har haft en strålande dag, med min grymma klass. Eller vi hade bild också, men det var inte så där jättekul. Inget wow precis. Men det var väl okej. Iallafall så är jag hos emma nu efter en väldigt rolig men svettig gympalektion. Jag ska äta här, får se vad jag gör sen.

Anyway så fyller min blogg ett helt år idag! WOW! Exakt sjuttonde april 2008 gjorde jag den här helt fantastiska bloggen. Eller inte. Jaja, fråga mig inte hr jag kom på namnet. Men grattis säger iallfall jag!
Ha det så bra! Puss
//hanna

Bara för att jag är så jävla påhittig!

Amen tja. Jag har inte bloggat sen i måndags jag vet. Men det har inte funnits tid. Nu ska ni iallfall få höra hur mina dagar sett ut:
Tisdag: första dagen efter lovet, lite flummig. Iallafall på svenskan brevid Emilia. Japp, du vet nog vad ;)
Sen tennis, najs. Sen hem och plugga en sista gång till Förarintygsprovet. Sen gjorde jag det, och lyckades också. Nu är det bekräftat att jag kan! Woho, jag blev iallfall asglad och lättad att bli av med skiten och är nu nöjd.

Onsdag: Typ halvdag iochmed att vi hade volleybolltunering i skolan! OCh förihelvete vad kul det var! :D det bästa med skolan är helt klart Gympan, och sen tuneringarna på e! Suveränt! Våra grymma tjejer kom på en stolt femteplatsare. Jag tycker vi är bäst iallfall! Jag är inte bra, men det är så sjukt kul och man taggar till och får värsta adrenalinkickarna. Gick sen hem till Mands och pratade om gamla romanser från låg- och mellanstadiet. Hahahaha! Vad mycket sjuka saker man gjort i sina dar!

Torsdag: Seeeeeg dag, alltså gjorde jag dden till en riktigt flumm- och sjungdag! :D KULKULKUL! Jag har skrattat så himla mycket och bara lekt runt och varit helt konstig. Härligt. Men sånna dagar kan man bara ha ibland. Idag var en sån dag. Efter Tennisen gick jag och sofia hit. Det var kul.

Sorry föringa bilder! Hoppas ni överlever!
Rubriken är för att jag är så fantasilös


Nemen titta här kom det en bild iallfall. Den trillade ner från himlen. Bilden är från frankrike, höstlov 07 tror jag. Åh Frankrike, typ världens bästa land. Najs.
När jag väl börjat prata igen kan jag berätta att det ska bli kul att vara med Emmsi Pemmsi imorgon efter skolan. De va ett tag sen!

Nej nu måste jag sova!  Puss på er!
//hanna

Wow! Tack JoJan

Guten tag!
Som ni ser så har jag en sprillans ny, superläcker design här på bloggen. Och den har grymmaste Jojan gjort. Danke Schön igen ;). Besök hennes najsiga blogg på www.kindofjohanna.blogg.se hon är gääälen på att fota! Slå det ni!

Nu måste jag snart krypa till kojs. För imorgon börjar skolan igen. Ganska taggad.. eller mer kul att träffa kompisar. Men helt okej ska det bli. För jag har haft ett toppenbra påsklov med vänner, kusiner och Skåne. Så jag är redo för skola får man väl ändå säga.
Idag har jag mest pluggat och vart på spinning på World Class med nåra vänninor xD
Det var najs, jag kommer nog ha rejält med träningsvärk imorgon.

Gammal bild från i Julas.


Pussar och Kramar
//eran bästa Hanna! :)


Spruckna jeans, havet och en skateboard

Tja! Nu är jag tillbaka och jag är inte var nån annanstans än i underbara bästa Skåne! Åh vad det är härligt där och våren har kommit mycket längre där nere i söder. Men själklart är det najs att vara tillbaka. Under de fyra mycket trevliga dagarna gjorde vi allt mellan att spela fotboll, lekte med hund, äta glass, åka skateboard, partade, gick prommenader, åt godis, letade ägg, såg på tv och citerade Hem till Midggård. Och mycket mycket mer. Eftersom att mina grymma kusiner bor vid havet så har jag fått riktigt fina bilder också. En dag, det var på långfredagen sprack mina älskade jeans när jag skulle hjula sa det kkkkkkkkccccchhhss och sen hjula jag igen och då blev den större. Sen skulle Noa lära mig att stå på huvud och då blev den ännu lite större. HAHAHAH! Men jag vägrar slänga dom jag får isället börja köra dom med tunikor, dom är ju väldigt tighta så man kan ju ha dom som typ leggings. Och jag har kommit underfund med att dom är finfina att vika upp en liten bit tillsammans med mina nya converse. Jag kan inte berätta mer än såhär för då orkar varken någon läsa det och det kommer bara bli fler och fler slarvfel som jag inte orkar rätta till.

Här kommer bilder iallfall:










Det går inte att förklara med bilder trots att dom är ganska fina. Skåne är en känsla. Och den känslan är så jävla skön.
Och efetrsom det har vart sol varje dag så är jag faktiskt smått som smått lite solbränd i ansiktet och lite här o där.
 
Ha de gött
//hanna

090408

Hej på dig mums! Idag var jag med Annie Pannie på IKEA. Kag köpte lite galjar till garderoben och ett stort doftande vaniljljus. Najs! Det var ganska kul faktiskt, det var länge sedan jag var där. Sen började Annie snickra för glatta livet och brrade och höll på med sina garderober och jag fattade knappt vad hon gjorde, istället kollade jag i en gammal skokatalog och satt på en pall som ett spöke.(livlöst). Sen skulle Annie iväg på ridning och jag åkte hem.

Sen packade jag lite. Efter det gick jag till Mands och kollade på tv, fotade och drack chaite. Vi gjorde fruksallad också! vilken helkväll va? ;) Mysigt.
Nu måste jag sova. Ska upp ganska tidigt imorgon.. Men vad jag tänker göra får bli en senare berättelse..

puss på er kycklingar!
//HANNA


Kan ni tänka er något skönare än att köra ner tårna i bränhet sand så att de nästan gör ont i fötterna just nu?
Fyfan vad härligt.  Jag kan verkligen lvea mig in i denhär bilden. För det är något som jag verkligen längtar efter.


200

Vet ni vad? Nej men det här är mitt tvåhundrade inlägg. Är inte dte lite ballt? Det ska jag ta och fira med Peter, Bjorn och John. Gött!

Ha de

Pictures

















15 bilder från olika tillfällen, ett ur varje album. detta ska fortsättas.

Beautiful


Äppelblom

Garderoben, ja vad mer kan man säga?

Hola amigos!

Igår började dagen ganska tidigit med att jag mamma och bror åkte och gjorde nya pass. Jag försökte att bli bra på bilden denna gång men jag ser mer ut som en hemmafru från 50-talet. Haha! Jag var tvungen att springa och mäta  mig i sista stund och jag hade en hög knut och fertsom mitt hår fortfarande var fuktigt sedan att jag tvättat det så skönk den ner till mitt på bakhuvudet och blev lös där fram. Jaja ingen förstår nog vad jag mernar. Jag kan lägg ain en bild på det nya och det gamla sen när jag får mitt nya pass.
Sen åkte jag hem till den fina Lina och käka kladdkaka, gjorde inte så mycket och gick en promenad. Sedan var det dags för barrnvakt och jag gick och hämtade dom. Efter middagen kom vår käre datatekniker som ska sluta som det. Samma kille som var med i spexet i fredags. Så nu är min dator precis som den ska vara. Sen kom Anna och vi hoppade studsmatta och drack te. Sen blev det ett lååååångt telefonsamtal med Mands.

Denna dag började med att jag gick upp, nu blir ni förvånade va? Jag gjorde mig i ordning och allt sånt där, gick till klöver för att möta Hanna och Mands. Vi åkte till staden. Sen när vi kom hem gick vi hem till Hanna och "degade" hihi. Och hoppade studsmatta eller mer fightades.. tills hennes granne med kompis snodde den ifrån oss! BÖHÖ. Sen på kvällen städade jag mitt rum och garderoben. Garderoben är alldeles för liten. Jag som ville ändrta om, och vad slutar det med? Jo, att dte ser likadant ut som när jag började. Jaja.. det var iallafall skönt att få gjort. Sen såg jag på Scrubs. Det är roligt.

Bild: Mands hårband på Hippiedagen

Tack och hej, leverpastej.
//hanna

Japp, så blev söndagen.

Hallojsan! Nu måste jag skynda mig innan datateknikern kommer.
Igår var det en händelserik dag. Igen?.. haha men jag var iallfall med andrea, sofia, challan och en liten stund lina hos andrea och såg på Aristocats samt pratade.. sen åkte jag hem till min underbara Annie för att lämna pengar jag var skyldig henne och stannade och prata en stund. Sen skulle både hon och jag iväg så jag steg på tolva och åkte hem till farmor där de skulle bli släktkalas(middag). Efter den trevliga middagen och kortspelen gick jag otroligt kissnödig hem. (jag är en sån person som blir det påvägen eller när jag precis närmar mig mitt hur. Jag känner det inte när jag går i från det jag har varit på). Satte mig vid datorn och tänkte börja blogga då det ringde på dörren och tre påskkärringar stog där och ville prata med mig. Dom var konstigt nog väldigt lika Hanna, Amanda och Emilia ;).. dom försökte få med mig men jag var inte så lockad så gick efter en liten stund upp till min kära plats framför datorn igen. Senare såg jag do mgenom mitt fönster längre bort på gatan och strax där efter började dom kraxa mitt smeknamn.. haha dom  fick med mig hem till Mands och där drack vi Espresso House- chaite. GOTT! sen när emilia dragit la jag, mands och hanna ooss framför tv:n och hanna somna direkt. Jag och mands låg ihopflätatde och myste. Tills avsnittet av var slut. Då var vi tvugna att gå hem.
 Det var nog allt.


Jag och mands från den varma dagen. varför kan det inte vara så varmt varje dag? :(

NU måste jag gå för han är här nu
Pussochkram
//hanna

Sunny day

I förregår var det strålande sol och klarblå himmel hela dagen. En riktigt skön vårdag alltså. Och vem spenderade jag inte den med om inte lilla grisen Mands. Jag orkar inte skriva om den långa och händleserika dagen så här kommer istället en massa bilder. Mands är bättre eftersom hon har en system men jaja.. jag gilalr man lilla digitala! PÅ kvällen såg jag på Robinson och var med Milis och Hannis men därifrån har jag inga bilder. Hos hanna pratade vi och drack te.. samt andra saker. HA-HA!

Här är bilder:


HIMMEL










..Och många många fler :D
Men nu tycker jag att ni ska ha det riktigt bra!
Hejhopp
//hanna


Iris

Ja hejsan på er. Jag har nog en del att ta igen på bloggen.. men en vanlig och ytters tråkig kommentar är jag orkar inte skriva så himla mycket. Dessutom är det väl ingen som orkar läsa ett superlångt inlägg utan bilder för tillfället? Nä precis. Här kommer en sammanfattning av det senaste i mitt liv;

Jobbig vecka med mycket inlämmningsuppgifter och läxor. Våren är här och jag är lättad! Jag har börjat cykla till alla ställen man brukar gå i princip. Det är roligt på No:n. Det är påsklov, min ekonomi är bra plus att det är ny månad! Ikväll var jag på spex* som var riktigt bra. Jag hade en rolig eftermiddag med nåra kompisar samt en god middag på resturang.

*= Ett spex är som en teaterpjäs för studenter eller mer sånna som pluggar på ett universitet. Jag var på KTH's eftersom en kompis till familjen medverkade. Alla som gör dn och spelar upp alla förställningarna är inte profersionella eller utbildade bara jävligt bra och kreativa! :D hoho, där fick ni en bra föklaring va?

Nu ska jag gå ner och ta en kopp te, krypa i säng och sova ut.
Rubriken är en sjukt bra låt tycker jag med Goo Goo Dolls. Eftersom jag inte har fattat hur man lägger in youtubeklipp kan jag inte visa den men gå in på youtube eller spotyfi och lyssna på den. Jag tror att de flesta kommer känna igen den :)

Puss o kram!
//hanna
Bilder på äppelträdet.. :)