Skidsugen




Hit bär det av till imorgon. Längtar.

Ha ett toppenbra sportlov ni också, och jag kommer sakna alla små söta vänner. Men det är ju inte långt tills vi ses. Underbart är kort.

Puss och Kram
//hanna

SPORTLOV!

Yes yes yes, äntligen är det här.
Imorgon bär det av till schweiz., Jippi!
Nu gäller det bara att få ihop packningen också. Men men, det är väl ingen match för mig ;)
Nu befinner jag mig hemma hos Emma, trevligt som säkert inte förvånar er.
Emma visade just sitt dansnummer till vårens Lasse Kühlerssshow, självklart kommer jag vara på plats tredje gången gillt. Och låten är riktigt bra och det är emma med, och därmed hennes grupp. Så det kommer bli sjukt kul!

Kommer nog ett till lite längre inlägg senare.
Det hoppas jag iallfall.

Ha det bra så länge
//Hanna


I'm so in love

Hejhej, är galet trött efter 3 och en halv timmas barnpassning.
Har ett matteprov att plugga till men som vanligt går den sista energin åt till annat.
Var hos tandläkarn i morse.
Jag fick ett paket ballerina av August, gott gott.
Och tack gud för att jag är bättre än Emilia på att fånga, hahah!

Mina hjärna orkar knappt tänka längre så jag ska nog ta och gå och lägga mig snart. Även om klockan bara är nio just nu så kommer jag inte ligga färdig i min säng förrens om en timma i min säng tidigast.


Pusspusspuss!
//hanna

SAKNAR



 


1. Att få cykla
2. Vår/höstkappa
3. Brunbrännda, bara ben
4. Tunna skor

Om jag fick bestämma...

...Skulle det se ut här utomhus nu



Inget vidare till bloggerska

Hallå i hatten!
Dålig uppdatering, jag vet.

Torsdag:
Lika tråkig, seg och utdragen som alla andra torsdagar. Efter skolan, tennis och vi fick äntligen en förklaring till vår lite ojämna grupp. Komiskt om man var där. annars låter de nog väldigt obetydligt.

Fredag: MYSDAG! första gången jag hade mjukisbyxor i skolan trpr jag, väldigt skönt. Outfiten bestog även av fårtofflor och tjocktröja. Skööönt! Dock mådde jag sådär under dagen och på eftermiddagen flummade jag ur helt hemma hos emma där det gjordes hallonshake och scones. Emma är en ängel. Sen satt vi som i vanlig tur och ordning och kollade i klädkataloger med teven i bakrunden. Kvällen myste jag med nåra vänner.

Lördag, ALLA HJÄRTANS DAG: Jävligt skön dag. Superfint väder. Gjorde diverse saker och gick sen ut på isen med Lisa och ritade hjärtan i snön. Gick sen hem till henne drack ta och kollade i gamla skolkataloger, mycket kul. Sen var det dags att gå hem för att slå in presenter och göra mg i ordning för Emmas middag. Mycket mycket mycket trevlig blev den även om det blev lite för mycket för mig med två dansfilmer på raken. Och det lite lustiga var att alla som gillade den eller höll på med dans hade redan sett dom flera gånger. Jaja man får ta seden dit man kommer.

Söndag(idag):
Träffat min kusin och köpt latteglas med hängande skedar. Sitter nu och tar det lugnt vid datorn. Är väldigt trött.





Ha det bra
//hanna

En förfärlig sommarlängtan

VÅR VÅR SOMMAR SOMMAR!
Det är det ända som rör sig i mitt huvud. Jag ä så trött på den hän förbannat tråkiga vintern.
Jag har aldrig vart såhär sesongsbytesnödig som nu.
Jag verkligen längtar! Och man blir ju inte mer upppiggad när man kollar i mobilen eller i almernackan och ser att det bara är den 11/2.. jag vill att det ska bli MAJ MAJ MÅNE JAG KAN LURA DIG TILL SKÅNE! Den femte och nästan härligaste månaden på hela året.. förutom självaste sommarmånaderna med sol, värme, bad och glass. Och kompisar naturligtvis. Segling, sena kvällar, Inga tider att passa, sova hur länge man vill och mycket, mycket, mycket mer.

Det är ju inte speciellt många som inte gillar sommaren heller.. så varför kan man bara inte skita i de här gråa månaderna.. det räcker nu! jag orkar inte mer.
Och alla som fyller år fram till maj kan ju få fylla år under sommaren istället eller envisa sig med sina födelsedagar och ha en stor trevlig fest och lysa upp med!

Om de här månaderna inte går fort så kommer jag att lägga mig i ide och vakna av majsolen mot mitt fönster.

//hanna


VILL HA!






Kassa bilder, men objekten är alldeles fantastiska.
Bild 1 och 2 kostar 649
3 och 4 999 kr
Så jag är inte så säker på att någon av dom kommer bli köpta. Jävligt snygga tycker jag iallfall!

En glad filur


Tycker att hon hade väldigt fin tröja idag om någon undrar.

Måndagsbarn

Rubriken är en väldigt bra låt för den som inte visste. Gjord av Veronica Maggio. Och sen så är det ju faktiskt måndag i dag. Och inte vilkne måndag som helst nej för det är världens bästa Emmas fjortonsårsdag! Grattis Grattis Grattis älskade vän. Och förresten så har jag haft mina greklandsarmband i exakt sju månader idag! pärlor har trilllat av, färgen har blekts och snörena börjar tråda sig. Men vad gör det? Det symboliserar dig! Och dig släpper jag aldrig.

Jag kan tala om att jag är rädd för att bli sjuk eller få influensa, men det hoppas jag att jag slipper undan eftersom alla i min omgivning är eller har vart sjuka.
Idag var det väldigt fint väder tycker jag, första gången det varit riktigt solig på flera månader! Härligt härligt, och om man är riktigt uppmärksam märker man att det inte blir mörkt förrens efter fem, förut så var det runt halvtre.

I helgen har jag mest vart med kompisar, vart i stan och gjort lite olika ärenden och ätit och sovit. Lite tennis har också hunnits med. Skön helg.
Inköpen har blivit; Födelsedagspresent till Emma, En sen födelsedagspresent till Fina Lina, ett underställ (bra att ha fler till sportlovet) En strandklänning/sommarklänning, en body och en almernacka.

Tunikan/klänningen verkar säkert väldigt onödig såhär års, men jag ville passa på när den fanns och sen så gäller det att plannera. Superduperfin tycker jag, ganska vanlig.


Body med mönstret ovan och de flesta vet nog hur en body ser ut så ni kan ju tänka er. Annars kommer nog en bild på hela senare.

Nu i eftermiddags, gick jag in i mammarollen igen. Inte speciellt jobbigt, ganska kul faktiskt. Men nu är jag ganska trött och ska göra Soläxa.

Ha det bra
//hanna

Nostalgi



weekend

Hallojsan, en efterlägtad helg är här.
Jag befinner mig i ängeln emmas hem.
Vi har ätit stora rosa maränger och kollat på kläder.
Även sett på onsdagens Top Model.
Jumpan var kul med badminton på schemat.

En fredageftermiddag i världsklass.
Det kan hända att det blir ett längre inlägg senare idag.

KRAM!
//hanna

Inget handtag längre

Jag vet, världens sämsta rubrikuppfinnare. Men bättre är någon än ingen alls. Tycker jag iallafall.

Dagen har vart mycket dramatisk!
Börjar med en härlig morgon, börjar åtta, glömt nyckel och har matte. Bra  början.
Hade alla rätt på diagnosen vi fick tillbaka, inte speciellt svår och man bört få det för att vara godkänd. Men jag uppskattade det.
Sen franska, superduperkul! Eller inte, vi får i vilket fall alltid sluta tidigare på Onsadagar, konstigt?
Sedan syslöjd, världshistoriens tråkigaste ämne, iallafall idag kändes det så.
Lunch, korvstroganoff, som inte smakar rätt.
Nolektion, som avbröts av ett "problem" som fick hela skolan att jubla i kör.
Vattenledningen trasig, hela skolan fick sluta. Klockan var då innan ett och vi skulle haft mer än tre timmar kvar den dagen. Och tack snälla för att du kom till vårt klassrum annars hade väl vi missat det och gått hela lektionen..trots att jag satt och kollade ut genom fönstret och noterade att ovanligt många slutade på en gång för att vara onsdag.

Efter skolan var jag med diverse trevliga tjejor. Skön eftermiddag.
Sen när jag kom hem gjorde jag sönder ett handtag på en kaffe/tekopp. Tur att det var den ersättsbara sorten.
Klantiga jag, men jag har nog inte slagit sönder något sen jag var liten. Dessutom kan man ha det som en take-awaymugg nu ;). haha

Ha det bra
//hanna

Gissa landet




 Tror inte att det här säger er så mycket men det är "X" lands sommarkungahus.
Jag kan också avslöja att det ligger i Europa.
Gissa på! :)

Tjallallallalla

Jag kan blogga, bara jag vill. Men nu vill jag inte.
Nu ska jag göra en kopp te.
Men nu har jag inte publicerat det här än så jag sitter och dricker min kopp.

Ajökens!

Oh boy!

Hallå hallå!
Se nu uppdaterar jag, Alice :) otroligt duktig, jag vet.

Gårdagen var en trevlig dag, började med att äta frukost framför Fedrer och Nadal, i Austrailian Open. Ruskigt bra.
Sen gick jag ut och "joggade" med anna. Det gick sådär min kondition är inte på topp nu efter vinter precis. Men men jag körde så bra dte gick, och sen så var det väldigt halt också så man fick ta det lugnt. Sen så styrektränade vi lite i utegymmet läns slingan och testade isarna på ängen. Hahha, vi spelade också in en jätterolig film som försvann från mobiljävlen. Förlåt, men jag blev arg. Sen efter två kyliga timmar i februariluften gick jag in, åt luch, bytte om och kilade iväg till Charlotte. Där bakade vi kladdkaka, tog en massa töntiga egobilder, slogs och skrattade tills jag kissade på mig. Då var jag tvungen att gå hem.KLaddkakan blev väldigt god.Efter den goda söndagsmiddagen kom fader hem från Schweiz med Milkachoklad i bagaget. Så det är vad jag sitter och mumsar på :).

Idag, måndag. Jag var för första gången på hundra år inte trött när jag vaknade och eftersom jag duschade på kvällen så slapp jag stressa. I skolan var det mattediagnos, den gick ganska bra tror jag..kändes i vilket fall  bra och sen No som var mindre rolig. Sen lunch med trevliga konversationer och sedan engelska. Engelskan var inte rolig eftersom August som jag jobbar med inte var där och hade allt sitt matrial på sin användare. Bra där!

Efter skolan fick jag leka mamma och gå och hämta mina "barn" på dagis, åk tunnelbana, leka i parken och hoppa på en madrass m.m Puh.. Tur att dom är bäst. Nu sitter jag här och tänker inte blogga mera. För nu ska jag plugga No, önsk amig lycka till -.-.



Fula bilder på mig, men skulle jag passa i lugg?

KramKram
/hanna