I taket lyser stjärnorna

Tjooo, idag var jag på I taket lyser stjärnora med Paula. Vi skulle egentligen sett den igår men det fick bli idag istället. Eftersom vi inte hann boka och den hade premiär igår. Filmen var jättebra, men boken är ännubättre. Men man blev ändå inte besviken på filmen som jag trodde att man kunde bli. Den är helt klart värd att se tycker jag. Inne på bion var vi dock omringade av Fjortisar, Bitchiar och Bimbos av olika slag. Som satt och gav IQbefriade kommentarer och snackade och skrattade jättemycket när det var hur hemskt som helst. Som tur var lugnade dom sig annars hade jag tagit fram min arga sida och rytit.

Hejhopp! Nu ska jag gå och hitta på något!
//hanna

Underbart är Kort

Dålig uppdatering, jag ursäktar!

Torsdagen var underbar, med enn massa skidor, skratt och filmer.
Jag fick turen att dela bussen med bl.a Johanna Thedéens klass och det är ju inte vem som helst! Tacktacktack. Dock var hon lite osocial ibland men väldigt rolig iallfall. det var en massa snö i kungsberget iallfall, det var länge sen jag såg så mycket snö på en gång. Dock tycker jag att de borde bygga ut skidsystemet en aning och förlänga tiden man är där men jag ska inte klaga. På vägen hem såg vi Torkle i knipa och hur skön är inte den? :D hahha.
Vi såg även Beck, okänd avsändare.. men vi såg inte klart den och man orkade inte fousera på hela den.

När jag kom hem var jag helt matt och hela kroppen värkte, trots mitt "spa".
Dagen efter hade jag ännu ondare, vilket var igår dårå.
Jag gick som vanligt i skolan, var med emma efteråt och tiggde då lite massage av emma vilket fick bort en del av min  underlig värk..
På kvällen var jag med Paula, vi såg världshistoriens sämsta film. Haha det var dock meningen och personalen på Videoheat gav oss inte riktigt förtroende för filmen heller, haha.



Ha det bra
//hanna


Imorgon

Imorgon blir det Kungsberget från morgon till kväll. Ska bli riktigt kul, och oj vad jag har längtat!
Men nu måste jag gå och lägga mig snart för jag ska upp halvsex! herregud, mitt i natten. Men det är det faktiskt värt. Älskar skidor, älskar vänner. Bra combo!
Är på riktigt bra humör!

Ha det toppenbra
//hanna

Happyface




Såhär gald såg jag ut när min Ipod hade gått sönder i Somras..

Nu ska hängas tvätt!

PANIK

Mitt neonrosa nagelack är slut och jag tror att jag håller på att dö. Inte bra!
Det är så fint och ser fräscht och sommrigt ut. ( kan bero på att jag hade det hela sommaren) menmen.. ett nytt ska inköpas nästa gång jag hamnar på Lindex.
Jag måste egentligen göra engelskaläxa, lyssnar istället på Slipping Through my fingers. En av de bästa låtar av Abba, måste jag säga.


Ha det bra
//hanna

Jag säger bara mönster








Textiler och tapeter från mitt hus..

//hanna

Inte vad jag föredrar

Bonjour!

Idag var det måndag, i vanliga fall en skön dag. Så himla illa har den inte varit men allmänt oskön bara.
Jag somna jättesent igår, jag som redan hade sovit lite konstigt i helgen.. Min bok är på upphällningen och den som var t så himla bra och lyycklig tills nu. Jag blir alldeles arg och besviken! Jag har aldrig blivit så berörd av en bok, dock var jag så trött då att jag säkert överreagera. Den är iallfall väldigt bra..
Matten var superseg och vi fick tillbaka våra tråkiga prov, det gick väl sådär.. tänker inte tala om resultatet men jag hatar matte, iallfall prov och sånt som är svårt. Jävla skitmne, förlåt till er som gillar det men matte är det ämne som man inte behöver lära sig mer av fram till typ sexan. För då har man ju lärt sig allt det "viktiga" som man verkligen behöver, resten är bara en jävla massa överkurs för tråkiga snillen. Usch fy och blä på matte alltså! Klart man gillar det man har lätt för och tvärtom men nu råkar de vara såhär kan inte hjälpas.

Efter skolan var jag med Anna, äntligen! Det har inte blivit av med våra måndagar på jättelänge :(.. men idag hade vi superkul! :)

Nu sitter jag här och sover, ska byta om till skönare kläder, kanske måla naglarna och sen är jag tvungen att damsuga mitt rum. Fyfan vad tråkigt,men men sånt är livet.


Gissa från vilket land det här är?

Ha det bra
//hanna 


Dimma

HOHO!

Tvekade på att göra ett inlägg nu ikväll eller inte.
Det fick bli ett inlägg. Jag har inte lust att skriva just nu men jag gör det ändå.
På torsadg blir det skider och därför hoppas jag att det inte blir några läxor eftersom vi brukar ha alla läxor till torsdagar.
Idag var jag med Hanna, mysigt, vi länsade hennes skafferi och spelade ett jätteroligt dataspel. Haha, sen så plattade jag mitt hår också, om det nu är så vidare platt.

Igår var jag med vänner, såg The Mist. Som var jätteäcklig. OCh nu är det ju världens dimma plus att jag drömde att jag var i en mataffär som hela filmen typ handlade om. Läskigt värre.

Nu ska jag pömsa
//hanna

hejjj

blala

Den handikappade fotografen

Hejhejhej, fredagen lider snart mot sitt slut och jag är vansinnigt trött. Därför är jag just nu tvungen att göra ett inlägg.
Idag som alla andra fredagar sov jag för länge och fick stressa till skolan, och av någon outgrundlig anledning hinner jag alltid utan att springa. Tack för att det finns något man kan vara säker på. Bilden gick bra men det var jättemånga som inte var där. Jag satt och och drygade om man kan säga så mot Björn, Åke och Niklas hela lektionen. De var kul, hahah!
OBS, jag är ingen dryg människa det var bara ett sånt tillfälle man kunde vara det!
På So:n fick alla presentera sina släkter och alla generationer man kunnat spåra i sin släkt. Jag kom hela ellva generationer bak i min farfars släkt! Holi makaroni. Gympan var kul, älskar gympa. Jag var svettig som en korv efteråt. Då gick jag hem till emma där hon och lina bakat scones och chailatte. mums fillibabba! Tack finfina flickor!
Sen fotade vi med Linas D60 hon fick när hon fyllde år i onsdags, grattis i efterskott och tack för den goda tårtan och chokladbollarna! :) Och sen fick vi ju en instruktion om vårens sminkmode av din proffsiga mother ;). Hon är beundransvärd! Och nu tillbaka till idag, jag måste också berätta att det är synd om lina som hoppar på kryckor. Hoppas din fot blir bättre snart.

Nu ikväll var jag med några kompisar och myste. Myyyysigt!

Nu måste jag gå och spåtta innan allt tandborstelödder rinner över läppen.
Godnattpuss!
//hanna


Ris och Ros

Riset är att jag fått min mobilräkning och det var inte kul kan jag säga eftersom jag står för betalningen... jag hade förbrukat typ 700 sms men däremot had ejag typ inte ringt så mycket och eftersom jag har dyra, dåliga telia så kostar det skjortan för mig till de som inte har telia. Och det är det ju nästan inga i mina kretsar som har. Det ända bra med telia är ju teckingen.

Rosen är att jag är väldigt glad, läxfri och börjar någolunda sent imorgon.
Dessutom måste jag skriva några rader om en väldigt fin person:
Du gör mig glad i alla lägen
Du är otroligt skön och klockren
Du är så söt att man vill äta upp dig
Du förstår och lyssnar bra
Du är rent av bäst
Och ditt namn är Johanna T....

Jag vet att det säkert låter som en text från playahead eller nått annat fjompigt men allt vad jag skrivit är sant. Och trots att vi ibland inte förstår varandra eller typ bråkar ÄLSKAR jag dig och saknar dig så fort jag inte är med dig. Du och jag föralltid.

Ha det bra, nu ska jag sova
//hanna

Jag är nog tvungen att banka

Fatta om en vecka sitter jag på bussen med världens bästa klass, dock ska inte alla med från vår klass och då får man väldigt mycket space att vara på, påväg mot skidanläggningen Kungsberget Branäs för att åka skidor med skolan. En hel dag, det är den roligaste skoldagen på hela året. De är helt sjukt. Jag har längtat sen förra årets kväll då jag kom hem ända tills nu, jag är fullt seriös jag har tänkt "fan vad kul det kommer bli" hela tiden. Och nu är det inte långt kvar. Åka skidor med sina kompisar det finns nog inget bättre. Jag har inte fattat än att det är en om en vecka det händer.
Det är en helt fantastisk känsla som inte går att beskriva, den kan bara genomföras.

Det finns nog en himla massa människor som hatar skidor, tycker jag överdriver enormt eller tycker att det bara är ett allmät töntigt inlägg. Men jag älskar skidor så jag bryr mig inte om vad ni tycker.



Kall snö innanför tröjan
//hanna

1234 tell me that you love me more

Hejsan svejsan!
Inget inlägg igår, jag beklagar men det hans absolut inte med. Hade FÖR mycket att göra.
Min bokpresentation i skolan idag gick väldigt bra tycker iallafall jag och det är skönt att ha det över.
Jag vet inte om jag har något mer att berätta ? Att jag laddat ner en massa nya bra låtar till ipoden.. en massa och en massa det är väl att ta i men ett par 10 st låtar. Och att jag är beroende på låten som är min rubrik.
Anna min solstråle är frisk igen! Jippie :)

Bjuder på denna heta bild

Ha en krämig kväll
//hanna

SUGURDA!

Ett inlägg nu innan jag ska sätta igång med alla inbjudande läxor. Min pappa fyller år idag, GRATTIS GRATTIS GRATTIS PAPPA! Även Katta gör det, så ett stort grattis till dig med. förlåt alla jag missat att skriva grattis till under mitt liv, här får ni också ett stort grattis!

Om ni undrar över rubriken är det mitt och mollys nyuppfunna namn. väldigt snyggt om jag får säga vad jag tycker. Kom
inte på någon bättre rubrik, men den är ju inte så illa!

Värt att veta om mitt liv för tillfället;
Jag längtar verkligen till kunsberget den 29/1 med skolan..
Jag blev väldigt blöt och äcklig idag påväg hem och till tennisen.
Tränaren var lika snygg även idag
Vi har fått sovmorgon första lektionen imorgon, sånt gillar vi!
Anna är sjuk, stackars lilla dig
Jag har iunte ont i mina tänder längre, såhär en vecka senare
Nu ska jag gå ner och sätta på potatis.

Pappas födelsedagspresent från mig:

Ett underlägg med bilder i

En godisskål

Godis från gottexperten

Det andra köptes här ^


Ha det bra
//hanna


Aha Aha I Like It

Tju sen mitt förra inlägg har jag faktiskt röjt upp i mitt rum och bäddat. Jag är så jävla bra på bädda att det ät helt sjukt :D
Någon engelska har det naturligtvis inte blivit men nagelmålning ska ske inom snarast. Vad snarast nu räknas som.
Men jag har faktiskt fixat på pappas present, men jag tänker inte skriva vad det är ifall att han skulle läsa. Den är väldigt fin och ganska personlig. Tur att man bara fyller år en gång om året, så här snäll orkar man inte vara varje dag XD

Jag har också hunnit gå igenom den kommande veckan i min allmernacka om snart tar slut. gahh den som är så fin.
Jaja jag vet hur töntigt det låter med att "gå igenom veckan" men jag var bara tvungen att skriva det så att inte inläget skulle bli för kort.

PUSSAR
//hanna


En skön söndag i första klass.

Någon träff med Alice blev det inte, men jag gråter inte för det. Skolan går före allt, speciellt i hennes ålder. Så vi får träffas någon annan dag. Jag älskar dig ändå räääkan :).

Istället blev dagen såhär; väldigt skön om jag får tala om vad jag tycker
Går upp någon gång innan 11 åt frukost, tog ett varmt bad, laddade ner lite musik, åkte in till stan och köpte födelsedagspresent till far min, träffade min kusin från skåne av en slump i alvik och fick en trevlig väntatn på tolvan, åt luch och sprang ut och jogga med bästa vännen, kom hem åt nybakta scones med några av pappas bästa kompisar och sitter nu här och chillar in front of my computer 8-).

Nu ska jag röja upp mitt rum och bädda in nya lakan i min säng. Sen ska jag måla nglarna och läsa i min engelskabok.
Så kommer det nog inte bli men det är så det borde bli, men ibland orkar man inte göra det nödvändiga. Som nu så jag siter nog kvar ett tag.

En rolig lunch från en dag på jullovet :)

Ha det bäst
//hanna 

Here I am!

Hallå hallå, jag lever. Ni får inte tro något annat. Jag har faktiskt inte kunnat komma in idag  så det är inte mitt fel.
Igår var det fredag, den dagen löpte lätt på och vi slutade en timme tidigare för att vår gumpalärare var och provade skidor eller nått sånt. Efter skolan åkte jag, anna, hanna, emilia och amanda till kungstädgården och åkte skridskor och fikade. Riktigt mysigt! Till middag åt jag tacos som resten av halva sveriges befolkning gör på fredagar. Och kvällen spenderade jag hemma hos min underbaraste emma. Superduper myyyysigt, jag kunde inte haft en bättre fredag.

Dagen har inte hjänt så mycket, jag spelade tennis och var med charlotte och sofia. Vi gjorde inte så mycket, åt och körde singstar..Ikväll åt jag Moulle fritte om man stavar så. Musslor och pomfritt. Är godare än vad det låter, inte mc'donaldspomfritt precis. Jag gick sen en lång promenade med lina och stog utanför hennes hus och snackade en lång stund. Jag trodde mina tår skulle gå av trots de dubbla sockorna.

Imorgon ska jag täffa bästaste ALICE! Det var skitlänge sen vi träffades.

Ha det superbra!
//hanna

självklart


That's the way it is.

Idag var det en vanlig torsdag, dvs än ganska tråkig dag. Vi har ny placering på både franskan och i de andra klassrummen, kul med niklas iallafall på franskan. I engelskan har vi börjat med ett musikprojekt och man ska jobba med sin bordsgranne som för min del är august och jag tror att det kommer gå bra. Vi har bestämt oss för att stasa på MVG-nivån. Ambigöst värre! men engelska är kul, så varför inte göra sitt bästa? Men svenska är ännu roligare, det slår allt. Men Gympa är ändå oslagbart.
Jag har fortfarande ont i tänderna, men det dunkar inte längre iallafall. Men jag kan inte bita av. För den som undrade..
Nu har jag istället jordens träningsvärk i vaderna. Ja ni får säga att jag är otränad eftersom jag fick det av mitt egna uppvärmingspass och det lilla gymandet igår på gympan. Men så är det, det kan iofs vara från den ganska hårda träningen på tennisen i tisdags..Och sen så är jag fortfarande väldigt trött.
Men det värsta utav allt är att jag inte har gjort något med Jojan på mer än en hel vecka, och det känns som en evighet! Jag saknar dig trots att vi ses några få minuter i skolan om dagen..BLEEDING LOVE VÄNTAR!

Ha det bra!
//hanna


Kort

Hejhej jag är väldigt väldigt trött och ska därför sova aldelles snart. Även om wille är inne och det får mig att vara inne lite längre. Men nej, tidigt är tidigt och det ska inte brytas för jag komemr tacka mig själv imorgon utan påsar under ögonen.
Hade mitt gympapogram idag, det gick väl hyfsat, skönt att ha över iallafall.
Jag tror inte jag har så mycket mer att säga. Mer än att jag var hos tandläkarn idag och jag har rysligt ont i tänderna. Mer än vad jag brukar.


Ha det bra
//hanna

Brorsor är bra

Hejhejhej!
Jag älskar att blogga men det märks nog inte. Så jag var bara tvungen att berätta det.
Nu funkar mitt internet igen! YES, säger jag bara. Och själva datorn ktånglar inte speciellt mycket heller. Nu har jag iallafall gjort en back-up på en annan hårdisk i fall att den skulle kolappsa igen.
Jag har iallafall saknat en massa bloggar och youtube, my life. Nej nu är jag en riktigt datanörd. Men det är ju vad jag är så jag behöver inte dölja det. Men jag läser faktiskt en riktigt bra bok just nu så jag kan läsa den när det kniper.

Jag orkar inte berätta om vilka jag varit med och gjort de senaste dagarna för jag tror inte att det är så värst intressant.
Men idag var det ÄNTLIGEN min älskade tennis. Och fyfan vad kul det var, äntligen, vad jag har längtat. Och vi fick en ny tränare som var skitsnygg och riktigt bra. Han var liksom seriös tränare samtidigt var han snäll. Han hade sjukt vältränad kropp och såg ut som 19 men var 25(!)... Dessutom är gruppen fylld med kompisar. Jävligt nice, sånt gillar vi.
Och nu ikväll var jag och åt pizza med Daniel på vedungnen, myyyysigt. Det var faktiskt trevligt, brorsor är bra när dom är på bra humör. Jag åt en supergod pizza med oxfilé och gorgonzola. MUMS!

Men nu måste jag nog sluta blogga, är serveringspersonal(nu igen) men men.. jag kännar ju pengar på det. Jag har typ vart det fem gånger på typ tre månader känns det som. Jaja pappa har fakitskt inte "herrmiddag" speciellt ofta så man ska inte klaga. Haha nördigt värre, men jag känner de flesta så det e kul.

Ha det bra
//hanna

Ingen rubrik

Hej,förlåt fördålig uppdatering. Min dator har troligen virus och är på väg att kolappsa. Väldigt hemskt, och det är inte första gångendet händer heller. Så nu bloggar jag från emmas trevliga dator.. men jag tror inte jag harså mycket att berätta. Skönt med helg även om vi just haft lov. Har inga speciella planer för helgen men det kommer väl.
Sen ska jag gå med Sofia Och Charlotte och kolla upp de nya grupperna på tennisen. Om någon undrar alltså..
Jag är lite grning sådet är nog bäst att jag inte skriver nått mer.

Ha det bra
//hanna

What the life is about

Om man fick välja ut tre saker som man tycker om mest (att göra) så vet jag precis vad det skulle vara. Ingen tvekan.
Segling, tennis och skidåkning. Iallfall skidåkning och segling har man ju världens finaste miljö omkring sig. Tennis är så otroligt kul trots att det inte är så speciell omgivning. Men man kan spela det ute och det gör ju saken lite roligare.
Bara den där frikännslan får det att kännas så kul. Och man mår alltid så bra när man kommer hem från en skidresa eller seglat. Segling kan man göra med så många olika personer. Och många nära vänner  har jag lärt känna genom det. Tennis är så kul på alla sätt och vis.

Här får ni se lite härliga bilder från mina fantastiska upplevelser:







Har tusen bilder från segling och skidåkning.. men det skulle bli för  långt om jag la till fler.
Däremot tennis har jag bara tre stycken och två av dom är väldigt fula.. men det finns en anledning till det. Och det var att det var jättetidigt på morgonen.

Ha det bra
//hanna

very important things

  1. min dator har inte stängt av sig än (väldigt bra)
  2. Jag har gjort en misslyckad fransk-manekyl
  3. Jag vill ha mer kommentarer, om jag får säga det själv kommenterar jag alla andras bloggar mycket mycket mer än vad dom gör på min..
  4. och den fjärde minns jag inte nu..

Men jag ka tilllägga att nyår blev väldigt lyckat, ovh nyårsdagen var jag hemma hos mina älskade kusiner på födelsedagskalas. Jag fick iochmed det lära mig spela poker en gång för alla...Så kul var det inte men helt okej.

Ha det bra
//hanna

Jo nu kom jag på den fjärde intressanta saken; att jag borde ta loss datorn oftare från stora skärmen och sitta med den här i källarn framför tv:n och ligga i den stora blå soffan! Det är livet.

D.S


I'm back

Tjo.. sorry för den dåliga uppdateringen. Jag är verkligen ledsen. Och sorry till alla er som klagat.. haha
Men jag har vart på ett jätteroligt ställe och träffat en massa nya kompisar och lärt mig en massa kul saker.
Dessutom har jag lärt känna mina kompisar sen tidigare ännu bättre..jag är glad att ag åkte dit.

Men tyvär krånglar min dator så det här blir inget lång inlägg. Den kan stänga av sig vilken sekund som  helst..dessutom måste jag hänga tvätt och plocka ur diskmaskinen...TRÅK!
Idag har jag iallafall haft spa med jojan här hemma.. vi bastade och åt en massa goda saker och såg på Kopps och top modell. Mysigt mysigt..

Imorgon börjar skolan.. ska bli väldigt kul att träffa alla.


Ha det gott
/hanna