Äggmacka

Tjenixen!

Igår hade jag en skön kväll med O.J och Mands. Fyfan vad glad jag kände mig när jag vaknade i morse. Åh ni är för bra ni två. Och självklart släckte vi lampam halv nio :). Men självklart så var tv:n på och ur den srömmade robinson's roliga bullshit om alla deltagare. Sen ville Mands se på en film som hon redan hade sett men det lät vi inte henne göra. Sen drack vi te och satt och snacka länge vid tolv gick vi och "följde" Olli hem. Men där fastnade vi länge och duktigt som hon är glömde amanda sn mobil hemma hos mig och vi kom hem samtidigt som fina föräldrar. ehe.. men det var inga problem. Sunkigt nog förlorade vi en timmas sömn den här natten så jag är rejält trött nu. Men det är ganska skönt.

Jag åt just en briljant äggmacka. Nu ska jag återgå till det jag höll på med och ska sedan ut på en promenix med Jojan.
Naaajs.

Ha det bra
//hanna

Tävling!

Seg som jag är har jag inte lagt ut bilden på kjolen ni skulle få gissa märket/affären på.
Men här kommer den iallfall. Priset blir äran, men det är ju inte så illa.

Bak ^


Fram ^

Alltså, ni ska gissa var jag har köpt den.. ;)

OBS, Emma W och Amanda S kan inte delta i tävlingen.
Good luck!
//hanna

En lördag 28/3 år 2009

Hejhej hallå hallå! :D

Idag var jag inne i stan med annie jag kom hem med dom här


Och då kan man ju undra vad som kunde tänkas ligga där i..

Jo, en grå linnetunika från Zara :)

och...


Ett linne och ett flätat fint skärp från Monki :)

Till lunch åt vi..



Sushi, den var riktigt god.



Här är söta lilla Annie med mycket rå fisk i munnen.

Eftersom jag gick upp lagom tidigt så är jag fortfarande jättepigg och utvilad.
Snart kommer O.J och Mands hit och vi får se vad vi ska hitta på.

Hugs and Kisses :D
//hanna

Here comes the sun

Sommarlov 09, fyfan vad bra det kommer bli.

Och vem fan har bett om snö?

Tjoooooo!
Helgen är här och jag är glad. Fast jag hade vart ännu gladare om det inte hade vart vitt ute och snöstorm. Varför är vintern så sen nuförtiden? Tråkigt tycker jag.

Har haft riktigt sköna dagar den här veckan men nästa vecka blir det som vanligt igen.
I eftermiddags eller typ halva dagen var jag barnvakt åt mina barnvaktsbarn. Det var mysigt.
Mitt rum är inte vackert, här och där ligger kläder, träningskläder, skor, väskor, böcker skjalar, mjukiskläder o.s.v alltså är det nog dags att städa lite, men först ska jag se på ett helt galet roligt klipp på youtube.

Jag får se vad som händer i helgen ikväll ska jag iallfall vara med  Paula tror jag.
Men först blir det fredagsmiddag! :D

gammal bild

ha underbar fredag!
//hanna

Favourite



En av mina favoritbilder.
Somras, stockholms skärgård.
Junikväll.

Våffeldagen

Bonjour allmonde!

Jag är galet trött och ska snart äta soppa och sedan våfflor.
Idag slutade vi tjugo i tolv, och gick därefter till Amanda med Anna, O.J &O.A. Vi kollade på gamla roliga filmer som var helt spårade från när dom gick i typ trean-fyran. Så jävla härliga och sjukt karismatiska! Haha, jag skrattade ihjäl mig. Sen åt vi fåfflor och lite sånt. Sen så gick jag till Abrahamsberg och hämtade mina underbara banvaktsbarn och åkte hem med dom. och därifrån kom jag just. gulligare får man nästan leta efter. Idag hade jag vit, mönstrad t-shirt från monki och ljusa blå jeans plus mörkgrå halsduk från soya.

Igår tror jag inte att så mycket speciella saker hände, jag var med Tova och Challan innan tennisen. och efter tennisenm var jag med Challan hemma hos henne och kastade tennisbollar och åt skorpor. Trevligt. I mataffären träffad ejag också min gulliga lilla farmor som var där och handlade medan tova gjorde en hkläxa. Igår hade jag på mig en blå body med svarta stjärnor från att. och ett par ljusa blå jeans från cheepmonday. och till det streetskor.


Här är lite bilder från i Lördags. Jag tyckte att den här blomman var fin.

Tror inte att jag inte har så mycket mer att berätta.
Ät en våffla inte en toffla.
//hanna


ooupsi

många, många, många slarvfel i förra inlägget. Orkar inte rätta men ni får leva med att jag läser dom efter att jag publicerat texterna. JAG VET HUR DET SKA STAVAS. så det så.

Nu måste jag verkligen gå. Adjö!


Tip Top

Tjenare alla sköna dudes!

Oj, dålig inledning. Men jag lockades av en av dom där miljontals quizens på facebook. Och jag blev gbglassen Tip Top.
OjOj, hur ska jag börja mina tre händeslerika dagar?

Jag tar i rätt ordning och börjar på lördag:

Det fick bli en fixar- och slapplördag. SKÖNT! Jag gjorde en massa bra saker som; städade, tog fram och fixade min underbara cyklel, fixade med bilder och ipod m.m Jag fotade också. Det är riktigt kul! trots att jag inte är lika bra som t.ex. Kindofjohanna.blogg.se menmen.. jag blev ganska nöjd för att vara jag med min lilla 6 megapixlare. På kvällen såg jag på Robinsson och Wallander. Om jag inte har något bättre för mig så är Wallander det skönaste mankan göra på en lördagkväll. Jga verkar nog vara lite nolifer som varken träffar någon på dagen eller kvällen. Men ödet fick avgöra.

                                                                                                 
                                                                                                                                                      

Söndagen var bestämt så att jag och emma skulle åka in till staden. Och visst blev det så. Det var länge sen jag var där och hade fakitsikt sparat. Med mig hem fick jag en tight denimkjol. Passar till både fest och vardag. Oj det där lät inte riktigt som jag. Men men, det är så sant som det är sagt. Tänker inte avslöja varifrån den kommer för det ska ni lista ut! lägger in en bild senare. Emma köpte ett bara söta jenasskorts. Och buta färg på ett par glassiga chinos!
Vi tjuvstartade lite grekland med att gå på grekisk resturang och äta tzaziki och bröd. MUMS. Sen tittade vi lite till och åkte sedan hem till Emma och gjorde toast och jag plattade mitt hår. Vi fick för oss att vi var fyra och sen gick jag hem. Jag han också läsa i Femina. Ifall det har någon betydelse. Denna dag hade jag mellanblå jeans från Cheep Monday, lamullströja/kofta utan knappat från Crocker och svart baslinne från Divided. Tog även fram min grå vår/höstkappa från H&M. Till det mina vita streetskor från Nike.

Måndag (idag) började dåligt med försövning och utskämmning. Men allt hade kunnat bli värre. Dagen flöt på och vi har äntligen börjat få ha sex med Sam. (Dom i min klass fattar).  Nu mår jag riktigt bra och tänker skit i det som hände i morse. Hade utvecklingssmatl förrut och det gick fakitsikt riktigt bra och det var nästan roligt och sitta där och snacka. Dessutom får vi ju sluta tidigt! :D Och sånt är ju bara trevligt. Idag den okända jeanskjolen, svart halvlång t-shirt från Monkey och svarta strumpbyxor från h&m. med vita streets.

Nej hörrni nu ska jag gå och jobba matte!
Ha en fortsatt bra kväll och jag ska försöka börja lagga ut "dagens" bilder så ofta jag kan.
LOOOOOOVE
//hanna

Helt ensam blir du aldrig, skuggan finns alltid där.

Igår eftermiddag var jag med Emma och vi hade ju naturligtvis mycket trevligt. Jag hann också träffa Lina en stund också innan hon skulle iväg på ridning. Jag och Emma tog lite häftiga bilder i vårljuset som nådde sig in i hennes alldeles UNDERBARA lägenhet. Den är så mysig tycker jag :) Sen var jag nästan tvungen att gå direkt eftersom vi skulle på middag hos Challan och Andrea. Och Milis skulle komma till mig innan. Middagen var mycket trevlig!

Om jag ska gå i lite baklänges ordning så kan jag berätta att på fredagen började vi 10.20 och jag fick en superskön morgon. Tidigare av veckan har väl nästan vart som vanligt förrutom att vi var på bio med min coola klass i onsdags och såg Kenny Starfighter. Fan vad rolig den var! haha jag är iofs ganska lättroad men den var rätt skön. Dålig handling.. om den nu hade någon sån. I vilket fall var handlingen rätt meningslös med coola effekter. Filmen kändes inte så svensk om det nu är bra eller dåligt. Men kul med bio på skoltid iallfall och det var ju dessutom en vecka innan premiären.

Jag erkänner att jag borde lägga ut lite mer bilder på outfitts eller andra saker runt omkring. Men några inköp har det inte vart på rätt länge förutom min grå halsduk från Soya. Men den har ju de flesta sett. Eller?

Här kommer iallafall bilder från igår och kanske några andra tillfällen:





Orkar inte lägga in fler bilder nu.
Ha en bra Lördag!
//hanna

I fallen in love with your favourit song I'm gonna sing it all night long

Bonjour mes amis!

Jag har blivit kär i en låt. Den heter Willkomen och betyder som ni kanske ser välkommen på tyska. den är från en galet bra pjäs som heter Cabaret. Den såg jag förra söndagen eller för mindre än en vecka sen alltså på stadsteatern. Det var faktiskt en julklapp. Den var så otroligt bra och musiken och balettdansarna var så galet bra! Tur att vi har LP-skivan och filmen hemma. Grammofonen är min bäste vän nu för tiden.

Men rubrikens låt Dance with somebody med Mando Diao är inte lite bra heller.
Jag har mycket ärenden att göra men känner att jag inte kan fatta mågra beslut.
Jag har som några kanske vet gjort en lång "priolista" över allt det som jag VILL köpa under våren inför sommaren och våren. men men.. vi får se hur det blir med det. Nästa vecka ska jag fakitskt vara barnvakt två gånger så snart vågar man kanske bege sig in till staden för att köpa mina efterlängtade saker.

Har ni sett den här gamla bilden från sexan? Är den inte underbart charmig? Haha snacka om att mina tänder gått in.
Vårt hår är iallfall fixat av världens coolaste mamma. Som råkar vara Linas ;)

Ha en bra natt!
//hannapanna


Sweet dreams

GODNATT MIN KATT!


Freitag

Hallojsan. Min fredag har sett ut såhär:

Skola, svenska och jag vet flera böcker jag vill läsa nu efter alla bra presentioner. Bild, kollage helt okej. Bättre än händer vart fall.. Lunch, So i datasalen. mycket seriöst från min sida. Några harklingar där. Gympa, volleyboll. Värdelös sport där man bara får ont i händerna och aramarna blir röda som julgranskulor.

Emmsi Pemmis på eftermiddagen, om någon är trög så säger jag det igen x).
Sen gick jag hem, åt middag

smarrig musselsoppa, bilden kanske inte lockar men det är som att gå in på en italiensk resturang och det ångar av värme från soppan :)

Sen kom min prinsessa och vi hade en mysig kväll här
 

smarrig smothie.


Det var min fredag det!
Hur har eran varit?

Kramar
//hanna

Slumpen, fan vad cool den är.

Nu ska ni få ett brakarinlägg som ingen kommer orka läsa.
Men jag känner mig skyldig till det eftersom det bara blir ett kort skyldigt inlägg på fredagar hos emma eftersom hon har blogg.se som starsida så påminns jag om mitt dåliga smvete för den här fula och tråkiga bloggen. Anyway..

I lördags var det en ganska slapp dag, det enda "aktiva" jag gjorde var att gå en promenad med O.A och åt nörkräm.
 Sen när jag kom tillbaks från den börjad ejag hjälpa mamma med förbredelser till deras middag. På kvällen var jag serveringspersonal och det gick rikitgt bra fakitskt, och det var rätt kul för övning ger färdighet som allt annat. Och på det känade jag trehundra rikstaler.

Söndagen var jag med världens bästa Alice! äntligen, vi hade det mycket trevlig och gjorde riktigt goda sallader till lunch. Sen blev det promenad som bestog av spårvagn och gateu. Mums. Sen när hon gått på spårvagnen igen och jag var påväg hem träffade jag O.A och O.J! :D så hängde jag på dom och skrattade så att jag dog emma hos O.A. Mycket mycket kul. Tänk om inte vi hade träffats där just då så hade det aldrig hänt. Så himla coolt, tycler jag. Nån som håller med?

Måndag; staden med paula efter skolan. Barnvaktsbarnen var sjuka så jag var alltså ledig. Hittade en finfin halsduk med bollar för femtio kronor som skulle kostat hundrafemtio. Fynd! :) Sen åkte vi hem till Paulaplutt och gjorde matte och jag kollade på underbart fina bilder från olika tillfällen. Och jag villl inte ens tala om Paulas lillebror, det sötaste jag sett. Hans leende är en drog och han är helt underbar. Man blir helt och glad av hans tillvaro.

Tisdag, sjuk tennislektion och jag blev äntligen av med det där förbannade engelskaprojektet.

Onsdag, Notävling, rolig trots att vi torska. Men jävligt bra kämpat G!
Gympa, trmpet roligt man blir som en studsboll. Förköpte en tenniströja med charlotte och sofia. Så otroligt nödvändiga saker jag skriver(?)

Torsdag; jobbigaste dagen flöt på den med och avslutades med tennis av en galen tränare.

Ha det bra
//hanna

Jävla barista!

Hejsan svejsan!
Nu är et helg igen, jag har vart en usel bloggare jag beklagar.
Nu sitter jag hur som helst iallafall här med emma och dricker jordens underbaraste chailatte. Tack gode gud att jag känenr emma som är en sån grym barista! :D

Jag orkar ite blogga mer nu men jag lovar er ett längre inlägg senate idag.
Puss och kram skumbanan!
//hanna

P.s snön borde smälta och Robin Bentsson borde vunnit idol för han sjunger så jävla bra. Och hans utseende är inte helt fel heller.

Istanbul, europeiska delen

Höstlovet i Turkiet var trevligt.
Här är lite bilder.






I'm a blond bimbo girl in a fantasy world

Salut!

Idag är det lördag. Ikväll ska jag vara servitris här hemma. Inte speciellt kul men jag får pengar för det och vem tackar inte ja till ett extraknäck såhär innan vårsäsongen börjar. Inte jag iallafall.
Igår kväll hade jag mycket trevligt med mina vänner i högland och diverse andra.
På eftermiddagen kan ni nog lista ut vad jag gjorde om ni läser min blogg regelbundet?
En skön, mysig och rolig eftermiddag med Emma. Precis hur skolveckan ska avslutas.
Jag tror inte att jag har så mycket att säga om de övriga dagarna. Men ja. Nu är det helg och den ska inte springas bort framför datorn.



Tjoho!
//hanna


Hola senirota, jag pratar inte spanska

Hejhej, Jag har vart hemma ett tag,  så det är inte mer än rätt att jag skriver nu.
 Min resa var toppen och jag fick en massa kul skidåkning och mat under veckans lopp. Jag orkar inte berätta mer men ni får gärna fråga.

Idag hade vi oförberett test i franska, inte så kul men eftersom ingen gjorde höjdarsuccsé var det nog inte så farligt.
Igår, var jag med Annie och på söndagen med. Det var verkligen på tiden och vi hade jättekul. Du är så underbar! :D
Första dagen efter loven är alltid så sega men idag vart det bättre som sagt.. eller vadå som sagt? Hanna vad menar du med det? Haha jag vet faktiskt inte.

Jag orkar tyvär inte blogga mer nu, men jag kan säga att jag är jätteglad över att träffa alla kompisar igen :)
Och jag längtar så att jag tror att jag snart inte klarar det till vår och sommar. Men mars ska ju påstås vara en början på våren men icke sa nicke, minst en månad tills man kan börja ha lite roligare kläder.

HA DET GÖTT IGELKÖTT!
//hanna