Motiverad

Inget bloggande på en lång,lång tid. Jag vet. Men det är kul att blogga så<därför ska jag nu börja igen. Vi får se hur länge det håller men visst ska jag försöka! Jag är fett med motiverad. Dessutom kan jag ju blogga lite för min stora storebrors skull eftersom han befinner sig långt, långt härifrån!

jag kan börja med att berätta att jag har underbara kompisar, att min tandställning ryker om mindre än en månad och att jag mår allmänst bra.

Igår köpte jag två par jeans som jag gillar båda välsigt mycket! Ett parfrån BikBok de andra från Weekday men inte Cheep Monday utan det här med en massa bokstäver om ni fattarvad jag menar. I natt har jag sovit över hos älskade Emma och det har vart fett med mys. Idag ska jag träffa Niklas ett tag och sedan spela tennis. Kul! :)

Men först när jag kommer hem måste jag städa lite och strukturera upp mitt liv, såntdär trisst ni vet. Men nödvändigt. Och det lär ju ta ett tag innan Niklas är kontakt-och träffbar. Haha!

Nä ni..nu blir det inget tråkigt datasittande. Här i mitt andra hem finns det roligare saker!:)
Vi hörs!
Puss och kram
//hanna 

Morgoninlägg

Hej och godmorgon!
Vädret är ju piss om ni undrar vad jag tycker. Jag börjar om en timme, vore kul om det hade slutat regna då. Sitter och lyssnar på coldplay, skivan frn konserten med en massa grymma låtar live! Och jag brukar tycka att live e sämre men icke när det gällde dom här.
Min outfit är väl inte så imponerande..svårt när det ska vara så ombyligt väder..från kallt på morgonen till varmt på dan och så..
Det jag har på mig är iallafall mina blå Nuide-jeans, brunt Odd Molly-linne med spetts, svart kofta Race Marine, strumpor, klocka och diadem faktiskt! Mm..det var inte igår men idag passade det faktidkt bra till tycker jag.

Jag har en av världens längsta dar framdör mg känns det som. Så nu kör vi!
Eftermiddag/kväll ska jag nog träffa Elsa..det kommer nog bli kanonkul! Haha

´Ha en bra dag!!
//hanna