Det är nu eller aldrig

Tja jag vet att jag har vart en usel bloggare den senaste tiden men jag har som vanligt min dåliga ursäkt dåligt med tid och ork. Nu är min ork lika med noll. Om jag i några korta drag ska berätta det ni kanske inte visste låter det såhär:
 Tisdag, kväll: Jag spelade tennis, det var sjukt kul och fick mig på strålande humör igen. Ibland undrar jag om det inte är det jag lever för. På vägen hem snackade jag med anna och fick ett skönt sällskap på distans.
Onsdag: Längsta dagen på veckan, men ändå inte jobbigast. Rolig jumpalektion som sista lektion. Min spegel i slöjden blir aldrig klar p.g.a Urbans tillägg varge gång. Jag, Hanna, Anna och O.A sitter kvar i skolan till halvsex och sjunger och rapar. Alla lärare går förbi och pratar med oss. Skolfotona kommer. Blev ganska nöjd. Kunde vart mycket sämre men ändå bättre än förra året.

Torsdag: Jobbigaste dagen. Skolkatalogen kommer alla blir som vilda. Jag blir av med alla klisterfotona i ett svep. Vi får bara mer och mer läxor, böcker att läsa och prov att plugga till för varge dag som går.
Fredag: Sista dagen på veckan som 99 av 100 gr är efterlängtad. Börjar med sovmorgon, loveley. Svenskan har varit skitmysig hela veckan. Vi läser folksagor och vanliga sagor och pratar om dom och vi behöver knappt jobba bara lyssna och titta på de lätt fladdrande ljusen i det mörka klassrummet. Jumpan blir inställd och vi slutar kl. 14:00. Har saftprovning på hk:n och min lilla Hedda är glad igen efter gårdagens utbrott. Efter skolan är jag med Ängeln Emma och myser. 17:30 kommer Emilia och Anna hem till mig för att göra sig i ordning inför O.A:s Halloweenfest. Anna springer hem i sista stund för att byta från min papegojadrekt till alias Piratkopia haha, man kunde inte riktigt se vad hon va för något. Jag var däremot  häxa och Emilia djävul. Festen blir riktigt lyckad och måste säga att den var riktigt bra upplagd av Olivia :)!  Saxofonmannen kommer in i skogen efter spökpromenaden. Den var mer rolig än läskig tyckte dem flesta. Ialf Emilia, Hanna  och Jossan skrek som tre stuckna grisar. Emilia sov över hos mig, jättemysigt! :) Vi låg och snacka till typ halvtvå. Sen var det tyst.
Lördag: Vi vaknade kl 12:00 och åt frukost till typ 13. Vi satt vid datorn och myste en stund. Sen ringde bessan och vi gjorde oss i ordning och gick till henne. Sen åkte vi till stan. Emilia köpte en födelsedagspresent och bessan en mascara. Jag som egenskap av pank gick sömningt efter och roade mig måttligt. Haha. Vi köpte julskum i en selecta automat och skojar du om det var gott? JAMIE! Nu ska jag ut på en promenad med Lina.

Ha det bra
//hanna

P.s Bilder kommer senare, och den här gången lovar jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback