Morrgondagens

     nya tröjan nya skorna, ingen bra bild men men..

Ska jag?

Hej, jag funderar på att sluta skriva eftersom det känns som att jag har för få läsare? jag orkar därför inte skriva så ofta men det kanske hänger ihop. jag ska ialf börja lägga ut mer bilder på bloggen.. om ni vill att jag ska fortsätta kan ni gärna skriva en kommentar.

                                       
                                             Så jävla snygg! :P

HT 08

Idag är det sista dagen på sommarlovet, inget sommar väder har vi här inte. Men men, man kan ha mysigt inne.

Igår kväll var det sista kvällen man inte behövde tänka på tider och den "firade" jag med att sova över hos min roligaste och bästa vän Anna. Först gick vi och hyrde film på boxx, filmkjedjan var det mycket bättre innan boxx köpte dom. sen gick vi till statoil och köpte lite saker, eller anna e så jävla nyttig den ungen så hon köpte frukt medans jag åt godis. Vi såg film heartbreakkid med Ben Stiller och Malin Åkerman som är svensk ;). Den var rolig men inte nån höjdare. Den får tre och ett halvt smulltron. Sen gjorde vi ansiktsmasker.Eller gjorde och gjorde vi hade färdiga jag hade en strawberry nånting som man kan köpa på h&m och åhlens typ överallt. och anna hade en lermask fråån olive på tub som verkade va skitbra. men jag tror att det där med anskitsmask är ganska mycket en myt eller att man inbillar sej att det hjälper.  Men det var skönt, borde göra oftare. Sen drack vi te och åt blåbärspaj med vaniljglass som annas mamma hade gjort. vi satt och planerade ett jätteroligt framträdande vi ska göra i skolan ¨ån gång. eller det måste det. vi skrattade redan åt det. Sen vid två började vi gå och lägga oss. Sen låg vi och snacka om massor med roliga minnen.HAHAHAH!

Sen idag gick vi upp vid tio, jag ville att anna skulle väcka mej när hon vakna för jag skulle egentligen vara med emma men hon hade gymnastik mellan ett och fyra som hon inte visste. men det kändes mer som att klockan var sju, jaja. Jag måste vänja mej till imorrn men då börjar jag ändå 10. SEn åt vi frukost och körde vår roliga yrkeslek. Sen vid kvart över ellva klädde vi på oss och sen gjorde vi manikyr. Sen gjorde vi ritvikgubbar. vi e lite barnsliga haha. Och sen spelade vi in en film. Den blev faktiskt bra, det är en dokumentär om Kristin Anderhagen, I en kvinnas fotspår haha. Anna e en så grymt bra skådespelerska hon och calle flygare är som gjorda för varann. Sen cykla jag hem och åt massor med varma pankakor så jag fick lite ont i magen men de har gått över. Och nu sitter jag här och bloggar och tittar ut på det tråkiga vädret.Go o glad kexchoklad.

Slut på det roliga

I övermorrn börjar skolan igen vilket inte ska bli så kul. Jo förresten ska det bli kul att träffa alla kompisar man inte sett på hela sommaren. och sen ska det bli ganska kul att se alla små sexor som känner sej stora. Och då skulle du säkert seja; Du va ju precis lika liten förra året och då tyckte sjuorna att ni va lika små. Men hallå se på dom vissa ser ju ut att komma direkt från dagis -Du svarar; men det sejer ni bara för att ni tycker att ni är så stora när ni redan gått ett år i äppelviken. Men nej, seriöst här se på dom. vissa alltså jag vill inte vara dum eller så men dom e ju verkligen pluttar. Jaja sådär kan man hålla på hur länge som helst.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ikväll ska jag sova över med min käre vän Anna och
imorgon ska jag träffa Emma som jag inte träffat sen grekland! Sen börjar skolan *suck*

Ha det gott, igelkott!

Tillbaks från ALLT, ALLT gick så fort

Hej nu är sommar i princip slut och det suger. Men jag har haft världens bästa sommar det e nog därför tiden gått så fort "underbart är kort".

Igår (12/8)
 Kom jag hem från glämsta sommarläger och jag vill bara en sak; Tillbaka. mitt andra år på denna underbara plats var verkligen bäst. Och jag ska utan tvekan åka tillbaks nästa år och året därefter...
Jag sitter här och lyssnar på tears in heaven och börjar tänka på våra mysiga nattningar med simon som spelade gittar och våra tre låtar som vi sjöng om och om igen, wonderwall, when you said nothing at all och halelujah. och sen den här då. snyft jag saknar er <3

trots det dåliga vädret hade vi alltid kul och i det bästa rummet kunde man ju inte ha tråkigt direkt. Saknar er redan
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN.